Három Apex Legends streamer, akitől rengeteget lehet tanulni

Három Apex Legends streamer, akitől rengeteget lehet tanulni

Nem csak szórakoztatnak, még tanulni is lehet tőlük. Összegyűjtöttünk három csatornát, amit érdemes bekövetnetek!

Megjelenése óta az Apex Legends letarolta a battle royale piacot és hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon. A játék legutóbbi frissítésében megérkezett az új fegyver is, ami a HAVOC névre hallgató, Energy lőszert használó Assault Rifle. Ha kíváncsiak vagytok a mordály további részleteire, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Igazán sokoldalú lett az új fegyver, a HAVOC, de pontosan hogyan is működik?

Heldeus | 19/02/21 12:15Apex Legends - Az alapvetően AR típusú mordály egy igen komoly csavarral érkezett meg, a megfelelő kiegészítőt igénybe véve akár sniperként is használhatjuk! A tegnapi napon az Apex Legends megkapta első új fegyverét a megjelenése óta, mely a HAVOC nevet viseli és azt kell mondanunk abszolút jogosan.

Attól függetlenül, hogy az Apex még nagyon frissnek számít, már jó pár olyan tartalomgyártó van, akik szinte profi módon játszanak és szédületes megmozdulásokat produkálnak közvetítéseiken. Most összeszedtük nektek azt a három külföldi streamert, akit mindenféleképpen érdemes néznetek, mivel nem csak zseniális képességekkel rendelkeznek, de rengeteget is tudtok tőlük tanulni az Apex Legendsről. Vágjunk is bele!

dizzy

A csupán 18 éves srác gamer karrierjét még a Counter Strike-ban kezdte, a világhírnevet azonban az Apex Legends hozta meg számára. Szédületes képességeinek és statisztikáinak köszönhetően felkeltette KingRichard figyelmét a Twitteren és nem sokkal később már a Ninjával kiegészült csapattal megnyerték a Twitch Rivals első Apex versenyét. Agresszív stílusa miatt többször is megdöntötte az egy körön belüli világrekordot, egy nemrég adott interjúja alapján pedig taktikája egyszerű: "A tömeges mészárlásokhoz csak le kell érkezni, minél hamarabb lootolni és belemenni minden harcba, amibe csak lehetséges." Népszerűsége miatt egyébként rögtön le is csapott rá a Shaquille O'Neal résztulajdonában lévő NRG Esports, megvalósítva álmát, hogy főállású streamer lehessen. Twitch csatornáját ezen a linken találjátok. 

Mendokusaii

Tavaly ilyenkor Mendo még az Overwatch League-ben szereplő Houston Outlaws csapatának tagja volt, azonban mentális problémáira hivatkozva egyszer nem lépett pályára a versenysorozatban, a szezon végén pedig visszavonult és tartalomgyártói munkakörbe szerződött inkább a csapattal. Az Overwatch jelenlegi státusza miatt az Apex őt is beszippantotta és képességei miatt itt is hullahegyeket hagy maga után. A hét elején két társával megnyerte a Twitch Rivals második fordulóját, továbbá pár napja új világrekordot állított fel, mivel egy meccs alatt 36 killt szerzett és majdnem 5500 sebzést osztott ki. Érdekesség, hogy stílusa és korábbi tapasztalatai miatt teljesen átlátja a játékot és rendkívül jól is magyaráz, Twitch csatornáját pedig ezen a linken találjátok. 

Shroud

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy nincs olyan battle royale vagy FPS játék, amiben Shroud ne lenne tehetséges. Természetesen az egykori profi CS játékos figyelmét az Apex Legends sem kerülte el és fusson az, aki egy meccsbe kerülne vele, mivel itt is rendkívül veszélyesnek számít és őrületesebbnél őrületesebb killeket hoz. Habár ő nem hajszolja annyira a tömegmészárlásos meccseket, neki is összejött már 33 kill egy körön belül, továbbá a többi battle royale játék ismerete és hatalmas tapasztalata miatt rendkívül sokat tanulhattok tőle, legyen szó akár taktikákról, fegyverekről, vagy pozicionálásról. Twitch csatornáját ezen a linken találjátok. 

Nektek egyébként ki a kedvenc Apex Legends streameretek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!