5 még meg nem jelent Apex Legends karakter textúráját találták meg az adatbányászok

5 még meg nem jelent Apex Legends karakter textúráját találták meg az adatbányászok

A kidolgozottság alapján viszont még mindannyian odébb vannak a kiadástól!

Az Apex Legends nemcsak a játékosok körében igen népszerű, természetesen az adatbányászok is éjjel-nappal monitorozzák a játék bugyrait, hátha ráakadnak valami érdekességre. Ez az első szezon közeledtével még inkább érdekes, hiszen olyan dolgokra derülhet fény, amik nagyban meghatározhatják a szezont.

Valószínűleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs olyan történés a fájlok mélyén, amit ne vennének észre, ahogy pedig maga a játék változik, úgy változik az elemek összetétele is. Az egyik információ-dementor most 5 eddig meg nem jelent, illetve még kidolgozás alatt álló karakter textúráját találta meg.

Láthatjuk több már elérhető hős portréját, mellettük pedig különösen eltérő alakokat, akik azonban azért ilyen furcsák, mert még bőven van rajtuk tennivaló. Természetesen ez az egész egyelőre csak pletyka szintjén mozog, semmit nem szabad készpénznek venni, bár meg kell hagyni, hogy a HAVOC-kal kapcsolatban igen pontos információkat kaptunk már a megjelenés előtt.

Egyes források szerint a Season 1 holnap kezdődik, a közösség pedig rengeteg újdonságot vár a Respawntól, például a beígért Battle Pass-t és egy új hős érkezését. Noha a fejlesztők azt mondták nagyjából 1 hónapja, hogy új hőst nem mostanában fognak kiadni, könnyen elképzelhető, hogy a játék gigászi sikere miatt változtattak itt-ott a terveiken. Bárhogyan is lesz, az első új hős szerepét Octane-nek titulálják, akiről már szintén lehetett látni leakeket, hivatalos információ azonban még semmi nem érkezett róla. Talán holnap!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!