A Twitch Prime packhoz hasonlóan az Origin Access pack is megszerezhető ingyen egy bug miatt

A Twitch Prime packhoz hasonlóan az Origin Access pack is megszerezhető ingyen egy bug miatt

Meg nem erősített források szerint viszont ban járhat ezért!

Néhány héttel ezelőtt a Respawn kiadta az Apex Legends első Twitch Prime packját, ami magában hordozott egy Legendary Pathfinder skint és 5 darab dobozt. A packot azonban egy hiba is követte, ha a megfelelő helyre beírtuk a megfelelő parancssort, akkor a játék megadta nekünk a Twitch Prime pack tartalmát. A kihasználók nem kaptak semmilyen büntetést, viszont a skint elvették tőlük.

Most is hasonló szituáció áll fent, az Origin Access pack tartalma vált elérhetővé egy hasonló módszerrel. Ezzel a packkal 1000 coin, egy Epic szintű Flatline skin és egy Banner Badge ütheti a markunkat. Normális esetben ezt a packot két módon szerezhetjük meg; vagy egyenesen beruházunk az Origin Access-re, vagy pedig részt veszünk az Origin és az Asus közös promóciójában, mely során ha van Asus termékünk, akkor Origin Access tagságot válthatunk ki a gyártási azonosítóval. Utóbbi azonban jelenleg nem elérhető, az Asus weboldalán ugyanis durván összekavarodtak regisztrált felhasználók személyes adatai, így lelőtték az egész promóciót, és még nem indították újra. Amint ez az opció újraindul, részletesen bemutatjuk nektek a folyamatot.

Az ügyeskedő játékosoknak azonban elérhető lett egy harmadik mód is most a tartalmak megszerzésére, melynek pontos folyamatát nem osztjuk meg, hiszen nem célunk terjeszteni azt. Nem árt viszont figyelembe venni, hogy a bannolás lehetősége fennáll, hogyha ezzel a móddal szerzitek meg a tartalmakat. Meg nem erősített források szerint voltak játékosok, akik azután repültek, hogy a trükkel elérhetővé tették maguknak a tartalmakat.

Egy játékos szerint viszont nem kéne, hogy tiltás járjon ezért, ugyanis ez nem irányul közvetlenül más játékosok ellen.

Mi természetesen mindenkit arra biztatunk, hogy a törvényes úton oldja fel a tartalmakat, így ugyanis a fejlesztőket is támogathatjátok, akik a számotokra élvezetet nyújtó játékot szolgáltatják. A Respawn ugyan az EA szárnyai alatt működik, bevétel nélkül viszont semmi nem tud életben maradni, tehát amit szeretsz, azt támogasd.

Egyébként a Battle Pass bármikor megérkezhet, tegnap ugyan határozatlan időre eltolták a fejlesztők, legkésőbb azonban a hónap végéig meg kéne kapnunk, hogyha tartani akarják az ütemtervet. A tegnap publikált banner alapján a BP 950 coint fog kóstálni, tehát ha elteszitek azt az 1000 petákot, amit az Origin Access-ből kaptok, akkor ki is tudjátok váltani a BP-t.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!