Íme néhány tuti pakli ladderezéshez március második hetéről!

Íme néhány tuti pakli ladderezéshez március második hetéről!

Győzelmi arányok tekintetében minimálisan változott a meta március második hetében.

Az aktuális meta jelentés a HSReplaytől a legerősebb paklikat ismét győzelmi arányuk alapján állította rangsorba, és az előző hetihez képest csak minimális változás fedezhető fel. Ismét standard meccsek alapján kerültek kiválasztásra a legjobbak, és a megadott időintervallumon túl csak az számított, hogy legalább 500 lejátszott meccs számított rank 4 és rank 1 között. Az Odd Quest Warrior kiesett, helyére pedig a Close Priest érkezett.

Midrange Hunter: AAECAR8C7QmG0wIOqAK1A94EuwWXCNsJgQqOwwLd0gLh4wKL5QLJ+AKghQOkiAMA
Deathrattle Hunter: AAECAR8K+wX4CMbCAtPFAobTApziArbqAoDzAqCAA5uKAwqXCKvCAtjCApzNAtPNAt3SAovhAuHjAvLxArn4AgA=
Odd Paladin: AAECAZ8FBK8EpwX96gKe+AINRvAD9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblAgA=
Clone Priest: AAECAa0GBgm0A5DTAoL3AqCAA42CAwyXAqEE5QTWCtHBAtjBAuXMArTOAvDPAujQAuPpApeHAwA=
Wall Priest: AAECAa0GCNwB+ALTCtYK8eoCvfMC0P4CoIADC+UE0QryDNHBAsrDAuXMAujQAuPpAvLxApeHA9iJAwA=

A Clone Priest fegyvertára elég hatékony ahhoz, hogy a mérkőzés alatt többször ellőhesse nagyágyúit, és védekezni is meglehetősen problémás a közvetlenül arcba érkező Mind Blastok ellen. Ennek persze ára van, a deck maga 11.160 dustot kóstál. A maradék négy pakli különféle iterációiról már rengeteg írtunk, ahogy az ellenszereiktől is -például az alábbi megoldások kifejezetten hatékonyak a Wall Priest ellen-, így röviden kitérnénk az egyedibb, alternatív megoldásokra is.

Off-meta ínyencségek

Off-meta deckekkel tele van az internet, így az elmúlt időszakból néhány olyat szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amikkel részletesebben is foglalkoztunk, így támpontot adva nektek használatukhoz. Az ezerarcú Tesspionage Rogue a flexibilis mérkőzések kedvelőinek, CheeseHead meglepetés Token Druidja pedig a váratlan húzások rajongóinak szívébe lophatja be magát. Adott még egy Dragon Paladin -ami értelemszerűen az Odd Paladint helyettesítheti-, és ha imádod a sárkányokat, akkor akár Hunterként is tehetsz egy próbát ezen a vonalon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!