Íme egy remek versenyzési lehetőség, négy nap múlva jön a GLL Apex Fragathon

Íme egy remek versenyzési lehetőség, négy nap múlva jön a GLL Apex Fragathon

A PUBG-ban már jól ismert versenyszervező megtartja az első Apex Legends viadalát is!

Nemrég jelentette be a GLL, hogy repertoárjukat egy új versennyel és egyben új játékkal is bővítik, március 23-án ugyanis megrendezik az Apex Fragathont, ami egy 500 dollár összdíjazású verseny lesz. A nyereményalap nem nagy, de hát egy erősen kiépülés alatt álló játéktól még ne várjunk el rekord összeget.

Köztudott, hogy az Apex Legends még nem rendelkezik custom joggal ezért a verseny public mérkőzéseken fog zajlani. Az induló csapatok két órát kapnak arra, hogy elpusztítsanak mindent és mindenkit. Minél több skalpot szednek be, annál több pontot kapnak. Az esemény négy nap múlva, március 23-án kerül megrendezésre, a mi időzónánk szerint délután 6 órakor indulhat el a vadászat.

A versenyre természetesen magyarok is nevezhetnek, ugyanis amerikai és európai verziót is csinálnak belőle.  Ezt EZEN AZ OLDALON tehetitek meg. 

Kapjátok el a spanokat, csapattársakat, most ugyanis tétre megy a vadászat! A GLL egyébként ma este nagyon különleges PUBG mérkőzést fog rendezni, amin a 32 fős magyar válogatott fog összecsapni a törökök felállásával!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!