Hirdetés

Ismered már annyira az Apex-et, hogy tudd, a Loch Ness-i szörny megidézhető a játékban?

Heldeus | 19/03/24 12:25
Cikk mentése

Egy zseniális easter eggről van szó természetesen, amiről valószínűleg csak nagyon kevesen tudnak még.

Hirdetés

A játékfejlesztők igen gyakori szokása, hogy előszeretettel helyeznek el easter eggeket az alkotásaikban, amelyek alapvető célja, hogy tisztelegjenek valami előtt, vagy csak egyszerűen megmosolyogtassák a játékosokat. Természetesen az Apex Legends-ben is találhatunk ilyet, ami már a Titanfall játékokban is megjelent.

A pálya különböző részein fellelhetünk kis Nessie plüssöket, amiket valószínűleg már sokan felfedeztetek, mint mondtam ezek már a korábbi Titanfall részekben is megtalálhatóak voltak. A csavar azonban ott jön, hogyha megfelelő sorrendben szétlőjük ezeket, akkor Swamps mellett a tengerből kiemelkedik a húsvér szörnyeteg. Íme a videó róla:

A jelenség előidézése természetesen csöppet sem egyszerű, mindenképp kell hozzá egy teljes premade csapat, és ráadásul külön utakon is kell járnotok hozzá. A Nessie plüssökből egészen pontosan 10 darab van szétszórva a pályán, és mindegyiket el kell pusztítani ahhoz, hogy aztán Swamps mellett megtekinthessük az igazit, de még egyszer kihangsúlyozom, az sem mindegy, hogy milyen sorrendben tesszük ezt meg. Szerencsére a folyamathoz már készítettek egy nagyszerű térképet.

A kis plüssök jól szétszóródtak a pálya különböző részein, és pontosan ezért kell a teljes csapat. A számozásnak megfelelően kell őket szétlőni, tehát egy ember kezd Cascades-ben, egy Skull Town-ban, egy Slum Lakes-ben. Szerencsére a sorrend úgy van kialakítva, hogy jól fel lehet osztani egymás között, bár ott van egy kis probléma, hogy a 9. plüss a Bunker közelében található, ami meglehetősen messze van Swampstől, tehát a 9. figurát elpusztító játékos vagy nem fogja látni a kiemelkedő szörnyet, vagy pedig a társainak igen sokat kell majd rá várnia.

Ha netán teljességgel nem tudtok magatokkal mit kezdeni, próbáljátok megidézni a lényt, a szórakozás (de lehet inkább a rage) garantált.

Netán van olyan köztetek, aki már megidézte a "kis" állatot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?