Respawn: türelmeteket kérjük a cross-platform kapcsán

Respawn: türelmeteket kérjük a cross-platform kapcsán

Az Apex Legends projektvezetője, Drew McCoy válaszolt meg jó pár közösségi kérdést, például, hogy van-e tervük új pályára, lesz-e e-sportvonala a játéknak, és persze, hogy mi újság a cross-platform funkcióval.

A Respawnt az Apex Legends megjelenése óta bombázza a közösség különféle égető kérdésekkel, amelyek általában olyan fejlesztésekre vonatkoznak, mint a cross-platform funkció bevezetése, egy új pálya kiadása, vagy épp a Solo mód megjelenése. A cég egyik dolgozója most górcső alá vett néhány kérdést, amelyet a Twitteren tettek fel nekik.

Lesz-e replay mód a játékban, amellyel visszanézhetjük majd a meccseinket?

Drew: Sajnos nem mondhatunk túl sokat a jövőbeni fejlesztésekről és tartalmakról, de légy türelemmel, sok minden érkezik majd az Apex Legends-be.

Van esély arra, hogy az Apex kapjon egy kompetitív vonalat?

Drew: Van egy víziónk, ahol a játékosok magas szinten űzhetik a játékunkat, de jelen pillanatban nem tervezünk bejelenteni egy e-sportvonalat.

Kapunk majd a jövőben cross-platform funkciót?

Drew: A cross-platform egy igazán érdekelt téma és szem előtt tartjuk. Tudjuk, hogy az embereknek vannak barátaik más platformokon, akikkel szeretnének játszani, kérjük, legyetek türelemmel.

A játék meg fog jelenni Switch-re?

Drew: Hallottuk a Switch játékosok igényét erre, de nem ígérhetek semmit egyelőre. Rengeteg mindenen dolgozunk egyszerre, kérjük, hogy legyetek türelemmel.

Van tervetek egy új pályára vonatkozóan? Esetleg egy városi tematikájú, vagy havas pálya beteg jó lenne.

Drew: Nincs bejelentett tervünk egy új pályára, de abszolút egyetértek veled, a havas pályák mindig zseniálisak. A korábbi játékainkból, a Titanfallból és a Titanfall 2-ből Angel City volt a kedvenc pályám. Tudjuk mi az igazán király, de köszönjük a megjegyzést.

Bloodhound madarának van neve?

Igen, a neve Arthur.

Helyenként elég semleges választ kaptunk a különféle kérdésekre, de tegyük hozzá, hogy az ilyen kérdezz-felelek szituációk ingoványos talajnak számítanak a fejlesztők számára. Nagyon nehéz megtalálni azt a vékony határt, aminél még nem mondanak túl sokat, de kellőképpen izgalmas választ adnak. Amit leszűrhetünk a dologból, az nem más, minthogy várnunk kell még szinte mindenre. Valószínűleg a Respawnt is meglepetésszerűen érte, hogy a játékuk ekkora sikert aratott februárban, és konkrétan próbálnak még felzárkózni azokhoz az igényekhez, amit a játékosok támasztanak eléjük.

Vannak azonban prioritások. A játék közel sem áll a kihalás szélén, rengeteg játszanak vele, rengetegen nézik Twitch-en, ám ahhoz, hogy újra top 1 legyen, és hogy biztosítsa hosszútávú működését is, mindenképpen szüksége lesz a cross-platform funkcióra, és még egy Solo módra is, hiába épül a játék alapkoncepciója a csapatmunkára. Ha a játékosok Solo módot akarnak, akkor egy idő után megunják a sok random csapattársat, akikkel mindenkinek van jó pár kellemetlen története, és átmennek egy olyan battle royale-ba, ahol tényleg egyedül lehetnek a világ ellen.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

  

Kövess Minket!