Lifeline levelet kapott az egyik rajongójától - Apex Legends háttértörténet

Lifeline levelet kapott az egyik rajongójától - Apex Legends háttértörténet

Úgy tűnik, hogy a Respawn apránként szeretné velünk jobban megismertetni a hőseit!

Az Apex Legends számos tekintetben egy igen különleges battle royale. Egyrészt a játékmenete nagyszerűen ötvözi a klasszikus fps elemeket a különféle képességekkel, így képezve egy nagyszerű elegyet, másrészt pedig a karakterek, akikkel játszhatunk, mindannyian önálló személyiségek, ez pedig a lehetőségek végtelen tárházat nyitja meg a fejlesztőknek.

Egy játéknak, legyen az bármilyen kategóriájú is, szerves része a történet, még ha csak kis hangsúlyt is fektetnek rá a fejlesztők. Az Apex Legends-ben minden hős különleges, mindannyiuknak megvan a maga története, melyeket egyelőre össze lehet foglalni néhány mondatban, ám úgy fest, hogy a Respawn ezen most változtatna. Nemrég kiadtak egy levelet, amit Lifeline-nak írt egy a játék világában élő rajongója, ezzel pedig a bűnbocsánatot kereső lány sztorijának egy újabb szegletét ismerhettük meg.

Lifeline, avagy Ajay Che alapvetően gazdag család gyermeke, szülei a Határvidék háborúiból gyűjtöttek vagyont, Lifeline pedig, amikor ezt megtudta, hátrahagyva a jólétet világgá ment, és csatlakozott a Frontier Corps nevű szervezethez, hogy megpróbálja ellensúlyozni családja tettét.

Íme a levél képen, de ITT ti magatokat is elolvashatjátok eredeti nyelven, lejjebb pedig magyar nyelven.

A levél tartalma a következő:

"Lifeline-nak

Köszönőlevél egy rajongódtól

Kedves Ajay,

Éveken át zsoldos voltam, akár a Frontier háborúkról, akár a Határvidéken élő két nép közötti kisebb összetűzésről volt szó, én ott voltam. Végül az utóbbi lett az otthonom, nem az én választásom volt, sőt nem is volt választásom. A háború után a zsoldosok iránti igény lecsökkent, majd megnyíltak az Apex játékok. Öreg vagyok, megviselt és nem az a típus, aki a Legend címért harcolhatna. Nem volt semmim, és senkim... addig, amíg nem jöttél te, Lifeline.

Miattad megtaláltam az új hivatásomat művészként. A levélhez csatolt kép azt a pillanatot ábrázolja, ami megváltoztatta az életemet: rám találtál a Prairie Canyon szélénél, amikor legyengültem. Sosem felejtem el ezt az alkalmat. Én akkor már feladtam, elfogadtam a sorsomat, miszerint egyedül fogok meghalni és örökre elfelejtenek. Nem is gondoltam volna, hogy számíthatok bárkire is. Azt hittem a Frontier Corps már nem létezik, de te arra tetted fel az életed, hogy ez ne történjen meg. Számos módon gyógyítottál meg engem, fáradhatatlan erőfeszítéseidnek hála pedig újrakezdhettem.

Köszönöm, hogy hittél bennem. Köszönöm, hogy megosztottad velem a saját történetedet a megbánásról és a hibáról. Ismerem a családodat, habár volt néhány megkérdőjelezhető döntésük, légy büszke.

Az első számú rajongód"

Reméljük, hogy a Respawntól ez nemcsak egy egyszeri művelet volt, a karakterek történetei igazán érdekes apróságok, amelyek nagyban emelhetik a hype-ot a játék körül. Lássuk be, erre szüksége is van, ugyanis az elmúlt néhány hétben rendesen alábbhagyott az érdeklődés a játék után, bár az már mindenképp pozitív, hogy a fejlesztők megosztották elképzelésüket a fejlesztéssel kapcsolatban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

  

Kövess Minket!