Kicsi volt a kihívás, így az elitek ellen bizonyítana: Ismerjük meg Warden sztoriját!

Kicsi volt a kihívás, így az elitek ellen bizonyítana: Ismerjük meg Warden sztoriját!

Isten tervez, ember végez. Warden viszont saját maga veszi kézbe az események alakulását és figyelmét semmi sem kerüli el.

Nökk után Warden rövid háttérsztoriját is közzétette a Ubisoft, és ahogyan az várható volt, az "igazgató" roppant stílusosan lépett be a Rainbow Six: Siege elit csapatába. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy egy különleges szemüveggel lesz felvértezve, azonban az okosórája alighanem szintén fontos szerepet tölt majd be a meccsek során. Az amerikai kommandós megfontolt, gyors gondolkozású és hidegvérű, ezért ha egy pillanatra is kihagy a figyelmünk, sok jóra ne számítsunk.

[2019-05-17] Warden Blog header

"Az előkészítés és az improvizáció általában ellentétes fogalmak, de Collinn "Warden” McKinleyben valahogy mindkettő megtalálható. Harminc éve tartó karrierje alatt rengeteg tapasztalatot szerzett, ezáltal képes kezelni ezt és szinte minden helyzettel gyorsan megbírkózik.

A Kentucky államból származó McKinley a tengerészgyalogosoknál szolgált és ott gyorsan kúszott felfele a ranglétrán, mielőtt a titkosszolgálathoz vették át testőrnek. Volt is lehetősége megmutatnia mit tud, mikor ellenséges erők az előzetes terveket felborítva megtámadták a külügyminisztert egy útja során.

Az aznapi események adták neki az ötletet a különleges eszközének prototípusához, pontosabban a Glance Smart Glass-hoz. Ez tükrözi igazán a vele született tehetségét, ugyanis ezzel a készülékkel képes meglátni mindazt, amit más nem, így mindig egy lépéssel ellenfelei előtt járhat. Enélkül csak tehetséges lenne, de a szemüveggel semmi sem állíthatja meg.

Nincs olyan szituáció, amikor ne hallgatna a megérzéseire, és a rendíthetetlen önbizalma révén területének egyik legkiválóbbja lett belőle. Nem csoda, hogy magas rangú kormánytisztviselők ajánlják őt. Most azonban, hogy új csapat tagja lett: páratlan készségei és a vasakarata vajon elengedő lesz a speciális elit kommandósok ellen? Warden az Operation Phantom Sight-ban a védőkhöz csatlakozik, és további információt róla május 19-én a Pro League S9 Finals - melyről lesz magyar közvetítés is - alatt kapunk."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!