Érkezik az Apex Legends első limitált idejű eseménye, a Legendary Hunt

Érkezik az Apex Legends első limitált idejű eseménye, a Legendary Hunt

A fejlesztők belehúztak a tartalomgyártásba, erősen megnyomják az első szezon végét.

Végéhez közeledik az Apex Legends első szezonja, a fejlesztők pedig igen tartalmas bejegyzést tettek közzé. Ebben számos dologról szót ejtettek többek között bejelentették, hogy jön a játék történetének első limitált idejű eseménye, amellyel új kozmetikai tartalmakat is kifarmolhatunk.

A vadászat kezdetét veszi

A következő hét kedden, vagyis június 4-én érkezik a Legendary Hunt névre keresztelt játékmód, mely a szezon utolsó két hetében lesz játszható:

Apex Elite Queue

  • Lépj pályára az Apex Legends krémje ellen, ezen a várólistán a cél, hogy bejuss a Top 5-be, ekkor ugyanis a következő mérkőzéseden szintén Top 5-öt elérő csapatokkal dob majd össze a rendszer. Ahhoz, hogy megtartsd ezt a besorolásodat, ugyanúgy a Top 5-ben kell végezned.

A Legendary Hunthoz érkeznek küldetések is, amelyekkel Rare, Epic és Legendary szintű skineket oldhatunk fel. Mindemellett június 7. 19:00-tól egészen június 10. 19:00-ig dupla XP hétvégét tart a Respawn, amely érvényes mind az alap, mind a Battle Pass XP-re.

Ha pedig mindez még nem lenne elég, az esemény során naponta egyszer a Top 5-ös helyezések egy teljes Battle Pass szintet oldanak fel, illetve a jelenlegi Battle Pass tulajok két Legendary skinnel gazdagodnak.

  • Az R-301 skinhez csak BP tulajnak kell lennünk
  • A Legendary Night Terror Wraith skinhez legkésőbb az esemény végéig el kell érnünk az aktuális Battle Pass 15-ös szintjét

Végül pedig az esemény ideje alatt minden harmadik és negyedik nap között új Legendary Hunt témájú skinek kerülnek be a Store-ba!

Mit szóltok az új játékmód érkezéséhez?

Ezt olvastad már? Megjöttek az első infók az S2 BP-jéről is!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!