Több Legendary skinnel és új tárgykategóriákkal jön az Apex következő Battle Pass-je

Több Legendary skinnel és új tárgykategóriákkal jön az Apex következő Battle Pass-je

A fejlesztők végre egy élhető BP rendszerrel készülnek.

Lássuk be, az Apex Legends első szezonja tartalom tekintetében nem épp úgy alakult, ahogy arra sokan számítottak; a Battle Pass kissé gyenge volt, patch-ekben nem bővelkedtünk, így nem is csoda, hogy a játék lejtmenetbe kapcsolt. Most azonban nagy pillanat előtt áll a játék, ha a Respawn rendesen odateszi a második szezont, akkor az Apex újra felvirágozhat. A fejlesztők tegnap kiadtak egy igen tartalmas helyzetjelentést, amelyben szót ejtettek többek között a második szezon BP-jéről és újdonságairól!

Érkeznek a napi és heti küldetések

Ez az a funkció, amire már az első szezonban is szükség lett volna, feltehetően időhiányában nem készült el addigra. Most azonban megkapjuk, ezzel pedig a Battle Pass 100. szintjének teljesítési ideje is lecsökken. A fejlesztők elmondták, hogy nem szeretnének olyan küldetések adni, amelyek drasztikusan beleszólnak a játékstílusunkba.

Több Legendary Item a BP-ben

Az új Battle Pass minden 25. szinten egy új Legendary skinnel ajándékoz majd meg minket, tehát a Level 1, Level 25, Level 50, Level 75 és Level 100 szinteken kapunk ilyet. A 100. szinten kapott Legendary egy fejleszthető fegyver skin lesz, különleges átszínezett verzióval, ez utóbbi a 110. szint elérésével oldható fel.

Nem lesznek Badge-ek és Stat Trackerek a fizetős vonalon

Ezek a tárgyak továbbra is elérhetőek lesznek, az új Badge-rendszerben azonban csak egy Badge lesz, ami fejleszthető és nem foglal el külön reward slotokat. A Stat Trackerek is megmaradnak, viszont az ingyenes vonalra kerülnek át, és az első 10 szinten kiválthatjuk őket. A Premium BP vonalon az így felszabadult helyeket három új tárgykategóriával töltik ki, erről további információt a szezon közeledtével kapunk.

Legendary skin a szíved szerint

A Voice Line-ok is eltűnnek a BP-ből, a helyüket Crafting Metallal pótolják, az ígéretek szerint pedig ebből ki fog jönni 1200 darab, amiből már elkészíthetünk valamit, amire a szívünk vágyik. Ez a lehetőség természetesen nem befolyásolja az Apex Packokból kapott mennyiséget.

A második szezonról még több infót osztanak majd meg a fejlesztők az EA Play-en, június 8-ám 19:00-tól!

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!