A Na'Vi bemutatta legújabb csapatát! - Hivatalos

A Na'Vi bemutatta legújabb csapatát! - Hivatalos

Miután a rossz teljesítmény miatt feloszlott az ukrán szervezet utolsó csapata, rögtön be is jelentették a következő igazolásukat, amelyben egyből két roster van.

Sokáig nem kellett várni a vezetés döntésére, miután megváltak korábbi játékosaiktól pár napra rá bejelentették, hogy szerződtették az MnM Gaming (Molotovs and Marshmallows: 11 játékossal rendelkeznek) öt játékosát és edzőjét (Molotovs and Marshmallows). A brit szervezet először tavaly szeptemberben mutatta meg magát a Rainbow Six: Siegeben. Már akkor két felállással vágtak neki a küzdelmeknek, az egyik csapatuk a Benelux Season 2-ben, míg a másik a Premiership Winter League-ben vett részt. Az első ligán lemaradtak a LAN-ról, a PWL kapcsán viszont a legjobb négyben végeztek, aztán a rájátszásban végül nem sikerült a döntőbe kvalifikálniuk magukat. 

A tavaszi Premiership szezon már sokkal jobban sikerült számukra, ugyanis azt remek játékkal és a döntőben a Team Secret ellen aratott 2:0-ás sikerrel be tudták húzni. Majd miután a Challenger League S9-et megnyerve feljutottak a Pro League-be, a Na'Vi lecsapott rájuk. Jobban mondva ezekből a rosterekből válogatták ki és ollózták össze a számukra legideálisabb keretet, végül pedig az alábbi döntésre jutottak:

Új TEAM

  • Jack "Doki" Robertson
  • Ben "'CTZN" McMillan
  • Leon "neLo" Pesic
  • Szymon "Saves" Kamieniak
  • Luke "Kendrew" Kendrew
  • Ellis "GiG" Hindle (edző)

A Na'Vi új különítményét a június 6-án induló Premiership Summer 2019 csoportmérkőzésein láthatjuk akcióban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!