Abszolút sikerrel zárult a PlayIT Apex Legends versenye

A résztvevő csapatok nagyon elégedettek voltak, még talán barátságok is kötődtek.

Néhány nappal ezelőtt újabb PlayIT volt Budapesten, a programok között viszont volt egy újdonság is, a helyszínen ugyanis egy Apex Legends versenyt is megrendeztek. A döntőt természetesen megelőzte egy online selejtező, innen került ki azon 6 csapat, akik részt vehetettek a végső fordulóban.

Custom rendszer hiányában a versenyt fragmaraton módban rendezték meg, ami azt jelenti, hogy adott idő alatt minél jobb teljesítményt kellett elérni publikus meccseken. A döntőben a hat csapatot két turnusra bontották, így pedig hármasával álltak neki az 1-1 órás felvonásoknak, ahol minden mérkőzés mindegyik eredménye beszámított.

A top 3 végül az alábbiak szerint alakult:

  1. Team Plague - 116 Pont - Patman, Ronin, Truve
  2. LvLUP - 108 Pont - Skiddo, Slymee, Chres
  3. RG - 100 Pont - Xedoth, Hofi, Likasx

A szervezők és a játékosok abszolút elégedettek voltak a versennyel, mind technikailag, mind emberileg; többen is azt mondták, hogy nagyon jó volt megismerni személyesen is a többieket. Ebből is látszik, hogy a gaming és főleg az offline események milyen remek közösségépítő hatással rendelkeznek.

Ez a hét egyébként nagyon fontos a játék életében, ma érkezik ugyanis az első limitál idejű esemény, a Legendary Hunt, szombaton pedig lerántják a leplet a második szezon részleteiről is. Ha a Respawn nagyon odateszi a következő szezont, akkor az Apex Legends akár ismét a listák élére emelkedhet.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!