Jön a következő nagy francia forgatás! - A G2 és a Vitality is cserél

Jön a következő nagy francia forgatás! - A G2 és a Vitality is cserél

Rövid időn belül változik a G2 és a Vitality felállása is.

Mindannyian tudjuk, hogy ha játékoscseréről, forgatásról van szó, akkor sem minket magyarokat, sem a franciákat nem kell félteni. Ők is hamar, véleményem szerint túlzottan hamar a csere mellett döntenek, ami ott és akkor megoldásnak tűnhet, de alapos átgondolás után nem vagyok benne biztos, hogy minden esetben ez a legjobb döntés. A G2 és a Vitality most mégis a forgatás mellett döntött, minden bizonnyal a Majorön elért eredményeik miatt.

Francia források szerint a jelenlegi G2 rögtön két játékossal is kevesebb lesz.  Richard "shox" Papillon és Lucas "Lucky" Chastang távozhat a csapattól, miután a biztató kezdés ellenére"csak" a 9-11. helyen zártak a berlini Majorön. Az Új Kihívók szakasza még jól indult a francia csapat számára, 3-1-es mérleggel jutottak tovább a legjobb 16 közé, ahol szintén már csak egy karnyújtásnyira voltak a továbbjutástól, de sem az AVANGAR, sem a Renegades csapata ellen nem sikerült nyerniük.

Egyes források azt is tudni vélik, hogy a G2 a meglepően jó eredményeket elérő CR4ZY csapatából szeretné majd kibővíteni foghíjas csapatát. Nemanja "nexa" Isaković és Nemanja "huNter-" Kovač lehet a két kiszemelt játékos, de egyelőre közel sem biztos, hogy a francia csapat valóban a CR4ZY játékosaira pályázik.
Alig több, mint egy órával a G2 forgatásának híre után pedig a Vitality jelentette be, hogy kispadra került Nathan "NBK-" Schmitt. A francia források szerint nem egy hirtelen döntésről van szó, NBK- és a csapat között már hónapokkal ezelőtt megromlott a viszony, feltehetőleg az volt a problémák kiváltója, hogy ALEX átvette az irányítói szerepet NBK-től.
A volt IGL helyére pedig több név is felmerült már a franciáknál, többek között Fabien "kioShiMa" Fiey visszatérésére is van esély. Várható volt, hogy a Major után beindulnak a forgatások, de ilyen sok cserére talán kevesen gondoltak. A Vitality és a G2 csapatán túl, változik majd az ENCE felállása, cserélhet a FaZe és a Na'Vi is, a HellRaisers teljes új csapatot épít, az MIBR megtalálta új ötödikét, és mindenki árgus szemekkel figyeli, hogy GeT_RiGhT marad-e a NiP-nél.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!