Négy top pakli múlt hétről, amik közül egyik sem Galakrond Shaman

Négy top pakli múlt hétről, amik közül egyik sem Galakrond Shaman

A Galakrond Shaman ugyan hitetetlen számokat produkál, azonban akad kihívója a mezőnyben.

Ha a nemrég érkezett frissítés miatt aggódtatok, akkor hadd nyugtassunk meg benneteket, nem hozták előrébb a tervezett újraegyensúlyozásokat, mindössze játékteljesítményt javító frissítések érkeztek -elsősorban a Battlegrounds módhoz-, amit a PC-sek egy nappal előbb kaptak meg, mint a mobilosok. Természetesen a héten életbe lépnek az beígért módosítások is.

Addig is bemutatnánk négy olyan paklit, ami nem bár Galakrond Shaman, ellenben megállják a helyüket a jelenlegi metában. Azt tanácsolnánk, hogy ha több Epic, esetleg Legendary lapotok hiányzik valamelyik deckhez, akkor semmiképp se craftoljátok le a szükséges darabokat egyelőre, ugyanis nem kizárt, hogy a héten életbe lépő újraegyensúlyozások alaposan felkavarják majd az állóvizet.

Pirate Warrior

Kód: AAECAQcEyAOvBN6tA4KxAw0csAL/A9QF7gbnB53wAp+hA/WoA9ytA92tA+iwA+mwAwA=

Egy viszonylag könnyen összerakható pakliról van szó, ami a HSReplay adatai szerint 55% fölötti győzelmi arányra képes a jelenlegi metában. A deckről egy részletesebb elemző cikket is írtunk az első napok tapasztalatai alapján, így bővebb információkért érdemes lehet átfutni beágyazott anyagunkat.

Highlander Hunter

Kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbFCNsJ/gyY8AKe8AKggAObhQOghQPmlgP5lgO2nAP8owPkpAOipQOmpQOEpwP7rwP8rwP+rwPwsAORsQPYsgOftwMAAA==

Egy Secretekkel alaposan megbolondított összeállítás, de a tények azt mutatják, hogy működik, amit a pakli 54% fölötti győzelmi aránya is alátámaszt. Az előző kiegészítőből megismert Highlander elemek ebben a pakliban is visszaköszönnek kiegészülve Dragonqueen Alexstraszával és Veranusszal. Sajnos listánk egyik legköltségesebb darabja, így egyelőre inkább mutatós, mintsem ideális választás, -bár a Highlander Hunter úgy tűnik egy ideig nem megy ki a divatból.

Deathrattle Rogue

Kód: AAECAaIHBrICpAOvBKCAA5KXA8GuAwyzAbQB7QLNA4gHtPYC3voCj5cD9acDu64Dv64DgrEDAA==

Ha emlékeztek még a Blizzard nyáron közzétett Class sajátosságokkal kapcsolatos bejegyzésére, akkor tudjátok, hogy bár a Rogue egyik alappillérének szánták a Deathrattle vonalat, azonban eddig meglehetősen gyengén muzsikáltak az ilyen jellegű próbálkozások. Nem úgy ez a változat, ami közel 53%-os győzelmi aránnyal a Rogue egyik top deckjének számít, -bár persze a játék vezető fejlesztője mégis inkább a Galakrond Rogue-t pörgeti.

Quest Hunter

Kód: AAECAR8IrwSrBqCAA+OLA9ePA6SlA66xA5+3AwvTAdsJgQqghQPHnQPkpAO7pQOYqQOOrQP4rwOCsQMA

Egy újabb Hunter pakli, ráadásul a Pirate Warriorhoz hasonlóan erről a koncepcióról is olvashattatok már az oldalunkon. Akkor úgy hivatkoztunk a Quest Hunterre, mint a Shamanok nagy riválisára, és ez teljes mértékben helytálló kijelentés, ugyanis ez a pástot minion hordákkal gyorsan elárasztó agresszív deck a tökéletes riposzt Thrallra. Az ára persze kissé borsos, de valamit valamiért.

Szerintetek az érkező újraegyensúlyozások hatással lesznek ezen paklik teljesítményére, vagy továbbra is stabilan jól teljesíthetnek a megváltozott erőviszonyok dacára?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!