Unatkozott a reptéren, "eltérített" egy monitort

Nem mindennapi eset történt a portlandi nemzetközi repülőtéren.

A repülőgépek bár a leggyorsabb közlekedési eszközök a világban, de a felszállást megelőző várakozás hosszú óráiban nem repül az idő. Ezt unta meg egy fiatal férfi, aki nem volt rest beröffentei a magával cipelt PlayStation 4-et.

A képen látható úriember kicsomagolta a PS4 dobozát, keresett egy elosztót vagy aljzatot, majd a reptér több pontján kihelyezett képernyők közül kiválasztotta a neki tetszőt. Ezek után összekötötte a konzolt a monitorral és úgy döntött, hogy itt az ideje egy kis Apex Legendsnek. A biztonságiak gyorsan eszméltek és felszólították a gamert, hogy legyen szíves és csatlakoztassa szét a monitort a konzollal. Erre udvariasan visszakérdezett a férfi, hogy esetleg befejezhetné-e a már megkezdett mérkőzését. A reptéri alkalmazottak elutasították a kérést, így nem volt mit tenni, muszáj volt félbeszakítani a meccset. 

Valószínű a reptéri látogatók közül többen is elcsodálkoztak azon, hogy mi is történik az orruk előtt, amíg mások ráncolhatták a szemöldöküket, hogy mindenféle videojáték fut azon a képernyőn, ahol eredetileg a reptér térképét kéne lennie. Az esetet felkapta a helyi rádió is, de sajnos az "elkövetőt" nem sikerült megszóltaltani az ügyben. Az eltérítés végül meghiúsult, valószínűleg a jövőben már próbálkozni sem érdemes a gamereknek hasonlóval a portlandi nemzetközi reptéren.

Ti találkoztatok már valaha hasonló esettel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!