A True Sight vetítésén mutatta be egyik új játékosát az OG!

Az EG korábbi sztárjátékosa, Syed ‘SumaiL’ Hassan csatlakozik az OG-hez N0tail és Topson mellé, és további bejelentések várhatóak a héten.

Megtörtént a sokak által várt, a The International 9 fináléját feldolgozó dokumentumfilm, a True Sight hivatalos bemutatója. Mint kiderült a közönség soraiban ült a két csapat teljes legénysége, jobban mondva majdnem teljes, Anathan "Ana" Pham nem tudott megjelenni. A film végén felhívták őket a színpadra és elbeszélgettek velük, illetve kaptak a közönség soraiból is kérdés. A napokban az is kiderült, hogy 3 játékosuk - Ceb, Jerax és Ana - nem folytatja az aktív játékot, így a Topson, N0tail páros köré igyekeznek új ötöst építeni. Az első bejelentésre nem kellett sokat várni, a kérdezz-felelek végén megjelent SumaiL is mellettük, és kiderült ő lesz az OG új carry játékosa.

Az amerikai/pakisztáni fiatalember még mindig csak 20 éves, pedig 2015-ben már megnyerte ő is a TI-t, igaz akkor az Evil Geniuses színeiben. Emellett Ceb azt is elárulta, hogy a teljes keret megvan már, és erről a következő napokban fognak beszélni. Aki egyébként lemaradt volna a szívszorító True Sight idei részéről, az mindenképp pótolja, mert felejthetetlen képkockákat tartalmaz, és újfent kiderül a legprofibbakról, hogy ők is ízig-vérig emberek, akik időnként nem tudják elrejteni érzelmeiket:

Szerintetek SumaiL beváltja a hozzáfűzött reményeket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!