"Még 1-2 patch és a Dota 2 lesz a valaha volt legjobb videojáték" - N0tail interjú

Még a nagy bejelentések előtt a lipcsei Majorön interjúvolták meg N0tail-t, aki érdekes véleménnyel van a játékról.

A TI9 megnyerése óta, mely egyben vb címvédés is volt, nem nagyon hallottunk az OG csapatáról. Már ami a versenyzést illeti, hiszen időközben kiderült, hogy három e-sportolójuk abbahagyja a játékot, illetve bejelentették az új felállásukat is. Az esztendő első Major tornáján Lipcsében tehát nem lehettek ott. Persze ez nem teljesen igaz, ugyanis N0tail felbukkant először Pandaként, majd meccs elemzőként.

Az Evil Geniuses vs Alliance meccs után kapták mikrofonvégre és megkérdeztek tőle néhány dolgot, például, hogy hiányzik-e neki a versenyzés a TI óta. Erre egyértelmű igennel felelt, sőt elmondása szerint már-már függő, ha a megmérettetésről van szó. A legérdekesebb viszont mégis a mostani metát és patchet érintő téma volt.

"Azt hiszem ez a mostani a legjobb patch a játék történetében. Ennek ellenére az outpostokon és a neutral itemeken még lehetne változtatni. Ezekkel azért eléggé felrázták a játékot, de azért jöhetne néhány drasztikusabb módosítás, olyanok, mint régebben. Szerintem még 1-2 patch és a Dota 2 lesz a legjobb videojáték, melyet valaha készítettek. De tényleg. Egyébként imádom a neutral itemek koncepcióját. Mélységet és extra élvezetet adnak a játékhoz."

Ezen kívül beszélt még a két új hősről is, hiszen jó néhányan túl erősnek tartják őket, főleg a profik kezében:

"Ez nagyon sokszor így szokott lenni, megjelenik valami új és brokennek tűnik. Void Spirit egyébként elég komplex hős, és sok mindenre alkalmas, de nem tartom annyira erősnek. Meglátjuk, a jövőben kiderül mire képesek vele a jó csapatok. Snapfire ultija is például elég durvának tűnik, de csak egy jó kombóval. Nincs semmi őrülten erős dolog most a játékban."

Ti mit gondoltok, tényleg ennyire jó a játék?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!