Hirdetés

850.000 Ft-os összdíjazással jön a K&H MNEB Hearthstone bajnokság második szezonja

Kezdjétek el összepattintani a deckeket, jön a K&H MNEB Hearthstone bajnokság második szezonja!

Hirdetés

Hazánk legnagyobb e-sport bajnokságában a Hearthstone rajongók se maradnak verseny nélkül, ugyanis márciustól elrajtol a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja, ahol a "mesekártya" rajongók nem kevesebb, mint 850.000 Ft-os összdíjazásért küzdenek majd!

2019-ben egy kiváló fináléban Hulkeinstein állhatott fel a dobogó legfelső fokára, de az elmúlt hónapokban több jeles eseményen is megmutatták a magyar játékosok, hogy ott tudnak lenni a világ legjobbjai között is, gondoljunk csak Exigo WCG győzelmére vagy Penhadaniék Arlingtoni túrájára

Változik a formátum

A tavalyi bajnokságban a nyílt selejtezőket követően 16 játékos küzdött meg egymással hétről-hétre, idén viszont új, kupasorozat formátumban tér vissza a K&H MNEB Hearthstone bajnoksága. Összesen hat, egyenként kétnapos kupán küzdhet majd meg, kupánként maximum 128 versenyző. A kétnapos tornák vasárnap és hétfőn lesznek, a kupa végéről, a legjobbak meccseiről hétfő esténként élő közvetítés is lesz az esport2tv Twitch csatornán. Minden kupa svájci rendszerben, Bo5 Conquest formátumban zajlik majd.

A kupák időpontjai:

Díjazás, pontozás, döntő

A 850.000 Ft két részből áll majd: minden online kupagyőztes 40.000 forintot nyer, így az online kupákkal összesen 240.000 Ft-ot lehet összeszedni. A maradék 610.000 Ft pedig a nagydöntőn kerül szétosztásra úgy, hogy minden nagydöntős valamekkora pénzdíjazással távozik majd haza. A kupák során a díjazás mellett a játékosok pontokat gyűjtenek, a végén pedig a pontok alapján legjobb 8 játékos jut majd a május 24-i fináléba. A részvétel természetesen nem kötelező minden kupán, de erősen ajánlott, ugyanis a cél a lehető legtöbb pont gyűjtése.

A pontozás az alábbiak szerint alakul:

Pontozás svájci rendszerben

  • 7 győzelem - 35 pont
  • 6 győzelem - 25 pont
  • 5 győzelem - 18 pont
  • 4 győzelem - 12 pont
  • 3 győzelem - 7 pont
  • 2 győzelem - 4 pont
  • 1 győzelem - 1 pont

Regisztráció, új platform

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Hearthstone versenyei és a bajnokság adminisztrációja az eSports Horizon platformján zajlanak majd. A versenyen való részvétel több feltételhez kötött: csak 16 éven felüli, magyar állampolgárok vehetnek részt a bajnokságban. A regisztráció két lépésből áll majd:

  1. Az mneb.esport1.hu oldalon történő versenyengedély kérés
  2. Az eSports Horizon oldalán történő versenyzői profil regisztráció -> részletes leírás a regisztráció menetéről

Ezt követően már csak annyi dolgotok van, hogy jelentkezzetek a kupákra, küzdjetek meg honfitársaitokkal és legyetek a legjobbak! További infókat, valamint a részletes versenyszabályzatot az eSports Horizon oldalán találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?