Töltsd ki a 2020-as Magyar E-sport Kérdőívet, és nyerj egy értékes fejhallgatót!

Töltsd ki a 2020-as Magyar E-sport Kérdőívet, és nyerj egy értékes fejhallgatót!

Itt az ideje újfent megnézni, hogy mely játékokkal játszanak a legtöbbet a magyarok, illetve milyen felületeken és hogyan néznek e-sport közvetítéseket.

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ), az eNET, az Esportmilla és az Esport1 immáron harmadik alkalommal fog neki a magyar e-sport kutatásnak, amely arra hivatott, hogy részletesen felmérje a magyar játékosok és nézők gaming és e-sport fogyasztási szokásait. Mely játékok mennek a legjobban Magyarországon, hogyan és milyen felületeken követik az emberek leginkább a külföldi és hazai e-sport eseményeket, streamereket, e-sportolókat.

A magyar gaming és e-sport fejlesztése mind a HUNESZ-nek, mind az eNET-nek, mind az Esportmillának és mind az Esport1-nek kiemelt célja, a kutatás pedig hozzájárul ahhoz, hogy aktuális képet kaphassunk ezen terület erősségeiről és gyengeségeiről. Így feltérképezhetőek azok a területek, amiken javítani kell, illetve számos érdekességet oszthatunk meg veletek is.

A videójátékpiac szépsége, hogy egy nagyon gyorsan formálódó terület, így egy év leforgása alatt is komoly változás állhat be.

Viszont, ahogy eddig mindig, úgy most is megháláljuk a kitöltéseteket, a válaszadók között kisorsolunk egy Razer Kraken Black - Oval headsetet, ha pedig az Esport1 Közösség tagjainak meghirdetett küldetést is teljesítitek, bónusz 200 E1 pontot írunk jóvá nektek.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET!

Előre is köszönünk minden kitöltést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.