Hirdetés

2. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebből a gyűjteményből minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

Hirdetés

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság újabb hetéhez érkeztünk, az ország legjobb játékosai csapnak majd össze egymással, hogy igazi parázs mérkőzések keretén belül kiderüljön, ki az erősebb. Az átláthatóság és könnyű nyomon követés érdekében mostantól minden héten hozunk nektek egy nagy gyűjtőcikket, amelyben minden fontos információt megtalálhattok a bajnokság mérkőzéseire vonatkozóan.

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül találhatjátok meg, az egyszerűbb navigálás érdekében viszont mindig készítünk számotokra egy gyors gomb felületet is:

K&H MNEB League of Legends 2. hét

Magyarország legjobb LoL csapatai hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat az újabb párharcokba. A menetrend nem változott semmit, ugyanúgy kedden 19:00-kor rajtol el az első mérkőzés. Ha szeretnétek E1 pontokat gyűjteni, akkor mindenképp az Esport1.hu-n kövessétek az összecsapásokat.

Match of the Week - Grim Ravens vs Wonder Stag Esports

A második fordulóban hatalmas pofonba szaladtak bele a Hollók, Paresz vezetésével átgázolt rajtuk a Team Plague. Most a WSE ellen bizonyíthatnak, de nem lesz egyszerű feladat, ugyanis a tavalyi szezon ezüstérmese (ex-WiLD) eddig meggyőzően szállítja új csapatának a győzelmeket. A Grim Ravensnek valahogy meg kell akadályoznia, hogy komfort választásokat kapjanak a Szarvasok, de nem biztos, hogy elég lesz erre az öt tiltási lehetőség. NoizR edzői munkája kezd beérni, de a GR-nek még mindig nagyon sokat kell fejlődnie. Ezzel szemben a Wonder Stag már egy összeszokott ötössel mutathatja meg a magyar mezőnynek, hogy ismét nagy esélyesei a bajnoki címnek.

A 2-0-s csapatok közül a Team Plague viszonylag könnyebb sorsolást kapott a második hétre, de nem szabad félvállról venniük az összecsapásokat. Félszemmel mindenkinek érdemes figyelnie a KmK-t, mivel ők a K&H MNEB "sötét lovai". Az első héten nem találtak méltó ellenfélre, de a RG és a GR szeretne ezen változtatni. A meta folyamatosan formálódik, de az idézők és a nézők is még mindig a 10.4-es frissítésre készülhetnek.

Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?