2. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebből a gyűjteményből minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság újabb hetéhez érkeztünk, az ország legjobb játékosai csapnak majd össze egymással, hogy igazi parázs mérkőzések keretén belül kiderüljön, ki az erősebb. Az átláthatóság és könnyű nyomon követés érdekében mostantól minden héten hozunk nektek egy nagy gyűjtőcikket, amelyben minden fontos információt megtalálhattok a bajnokság mérkőzéseire vonatkozóan.

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül találhatjátok meg, az egyszerűbb navigálás érdekében viszont mindig készítünk számotokra egy gyors gomb felületet is:

K&H MNEB League of Legends 2. hét

Magyarország legjobb LoL csapatai hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat az újabb párharcokba. A menetrend nem változott semmit, ugyanúgy kedden 19:00-kor rajtol el az első mérkőzés. Ha szeretnétek E1 pontokat gyűjteni, akkor mindenképp az Esport1.hu-n kövessétek az összecsapásokat.

Match of the Week - Grim Ravens vs Wonder Stag Esports

A második fordulóban hatalmas pofonba szaladtak bele a Hollók, Paresz vezetésével átgázolt rajtuk a Team Plague. Most a WSE ellen bizonyíthatnak, de nem lesz egyszerű feladat, ugyanis a tavalyi szezon ezüstérmese (ex-WiLD) eddig meggyőzően szállítja új csapatának a győzelmeket. A Grim Ravensnek valahogy meg kell akadályoznia, hogy komfort választásokat kapjanak a Szarvasok, de nem biztos, hogy elég lesz erre az öt tiltási lehetőség. NoizR edzői munkája kezd beérni, de a GR-nek még mindig nagyon sokat kell fejlődnie. Ezzel szemben a Wonder Stag már egy összeszokott ötössel mutathatja meg a magyar mezőnynek, hogy ismét nagy esélyesei a bajnoki címnek.

A 2-0-s csapatok közül a Team Plague viszonylag könnyebb sorsolást kapott a második hétre, de nem szabad félvállról venniük az összecsapásokat. Félszemmel mindenkinek érdemes figyelnie a KmK-t, mivel ők a K&H MNEB "sötét lovai". Az első héten nem találtak méltó ellenfélre, de a RG és a GR szeretne ezen változtatni. A meta folyamatosan formálódik, de az idézők és a nézők is még mindig a 10.4-es frissítésre készülhetnek.

K&H MNEB CS:GO 2. hét

Az első forduló küzdelmei viszonylag egyhangúak voltak a GIWU vs LvLUp mérkőzésétől eltekintve. Most azonban több szoros küzdelemre számíthattok! Rögtön a GIWU meccse kiemelt lehetne, hiszen a veteránokból álló mix találkozik a Budapest Five legújabb igazolásával. Habár sokan nem tartják annyira erősnek a "pestieket", mint a tavalyi döntős felállást, azért papírforma szerint győzniük kell.

Amiről ne maradj le semmiképp! 

Ha a KmK is úgy akarja, akkor a legjobb felállásukkal tudnak majd pályára lépni a WiLD ellen. Ebben az esetben, akkor ez lehet a nap legizgalmasabb összecsapása, mely simán 30. körig elmehet. Egyébként hiába próbálunk bármit is megjósolni, mindkét csapat egyelőre mixnek számít, azonban egyikük sem tudta igazán megmutatni magát az első fordulóban. 

A Volgare továbbra is az egyik legerősebb felállással rendelkezik, s habár nem gyakorolnak együtt, így is félelmetes ellenfelek, amit a KmK ellen sikeresen prezentálniuk. A LvLUp ügyesen fordított a GIWU ellen, de már az is meglepetést okozna, ha ilyen klasszis játékosok ellen kijönnének a 10 körből.

A levezető mérkőzés egyelőre egy vérengzésnek tűnik, hacsak a Salamander nincs kedves hangulatában. Persze a BEE az esélytelenek nyugalmával hozhatna meglepő fordulatot a mérkőzésbe, de ha az előbb 10 kört sem jósoltunk a LvLUp-nak, akkor a békéscsabaiakra pontosan ugyanez lehet igaz.

K&H MNEB PUBG 2. hét

A K&H MNEB PUBG 2. zárt fordulója március 13-án 19:00-kor érkezik, az elsőhöz hasonlóan az alábbi időbeosztással és térképekkel.

Már most, a második hét beköszöntével megfigyelhető, hogy mennyire változatos zárt fordulókat tud okozni a második szezon új formátuma. Voltaképp a mezőny fele teljesen másképp épül fel, új bejutónak számít a Black ReaperS, a Hypnotic Gaming, a ShadowZ, a TEAM BALATON, a Team Strigula, a The Fullpactum Strikes Again és a WhiteHounds e-Sports, illetve technikailag az iTHR is. Külön érdekesség, hogy az első zárt fordulót megnyerő Budapest Five ezúttal nem jutott be a pénteki pontokat érő körbe, sőt a második helyezett Pizza Monkey és a harmadik helyezett Hites is csak kívülről szemlélheti majd a köröket, a negyedik helyezett Duranda azonban most az élre törhet, hiszen a második zárt fordulóban is ott vannak. A dolguk azonban nem lesz egyszerű, hiszen a Budapest Five 47 pontot lőtt össze magának 4 meccs alatt, konkrétan dupla annyit, mint a Duranda.

A negyedik helytől lefelé elég szoros egyébként az állás, voltaképp egy-két pont választ el minden csapatot egy újabb helyezéstől, így a hibázásra aligha van lehetősége a csapatoknak. Az első zárt forduló összefoglalóját itt tekinthetitek meg.

A K&H MNEB PUBG 2. heti közvetítését itt követhetitek figyelemmel.

K&H MNEB R6S 2. hét

A K&H MNEB második hetére nehéz bármit is tippelni Rainbow Six: Siege-ben, az első játéknapot követően ugyanis született néhány meglepő eredmény. Viszont nem érdemes lemaradni a március 14-i meccsekről, mivel a közvetítés rögtön a WiLD vs Salamander szuperrangadóval kezdődik, de utána sem fognak unatkozni a nézők.

Az első párharc 16 órakor startol és óránként követik egymást a párharcok. Bár első ránézésre talán könnyen megmondaná az ember a győzteseket, a Nevermore, Team Plague és Budapest Five ötösének mégsem lesz egyszerű dolga, ha három pontot akarnak szerezni. A Volgare már bizonyította, hogy van tartás a csapatban, a jó nyitány pedig nagy löketet adhat nekik. Az Illés Akadémia Spirit kicsit peches volt, hogy rögtön megkapták a vadakat múlt héten. Most a két első fordulóban vereséget szenvedő csapat közötti párharcból ők is pontokat gyűjthetnek. A BP5 nagyon magabiztosan kezdett, a Necrotic azonban hajszál híján pontot rabolt az első fordulóban és valószínű a sikeréhségük csak tovább nőtt, így most egy nagyobb skalpra fáj majd a foguk.

Amiről nem szabad lemaradni

A Salamander és a WiLD összecsapása igazi kuriózuma a K&H MNEB R6S bajnokságának. Lassan az El Clásicó magasságokba emelkedik a felek közötti küzdelem, elég csak az első szezon fináléjára gondolni. A most is fel lelhető nevek közül a 2019-es tavaszi döntőben a WiLD-nál játszott akkor PoPet, Herkii és H3dsut, míg a RIFT színeiben lépett pályára a Strike, DogeFather, w1oza trió. A jelenlegi felállások már csak nyomokban hasonlítanak az egy évvel ezelőttiekre, viszont komolyan megerősödtek a csapatok és még nagyobb fokozatba kapcsoltak gyakorlás terén. A nemzetközi tapasztalat és a Challenger League-be való bejutás miatt valószínűleg a legtöbben a Salamander diadalára voksolnának, de ennyire egyértelműen nem lehet ezt kijelenti. Egy meccsen bármi megtörténhet és alighanem egy parázs összecsapásra kell számítani szombaton 16 órától. 

Kattints ide a második forduló követéséhez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!