Új információkat osztottak meg a szervezők az Apex Legends Global Series helyzetéről

Új információkat osztottak meg a szervezők az Apex Legends Global Series helyzetéről

A tavasz folyamán több nagy Apex Legends verseny is kilátásban van, ám a járvány miatt párat már eltoltak, az online tournamentek viszont zavartalanul mehetnek tovább.

A WHO által globálissá nyilvánított koronavírus-járvány miatt voltaképp már minden tavaszi eseményt lemondtak a szervezők, ez alól pedig az Apex Legends eseményei sem kivételek. A texasi ALGS offline eseményt már eltolták, nemrég pedig a versenysorozat első Premier eseményét, a párizsi Apex Legends Global Seriest is parkolópályára tették.

Az illetékesek elmondták, hogy habár az év első két offline eseménye csak később valósulhat meg, a PGL Bucharest Premier Event #2-ben azért még reménykednek, az ugyanis május 30-31-én kerülne megrendezésre. Folyamatosan figyelik a vírusra vonatkozó információkat, és időben értesítenek majd mindenkit a rendezvény sorsáról.

Online Tournament #2

A második Online Tournamenttel kapcsolatban már jobb hírek érkeztek, ezt az eseményt a terveknek megfelelően megtartják március 21. és 23. között. A különbség annyi, hogy a játékosok itt nem lőhetnek össze maguknak a párizsi eventre vonatkozó garantált továbbjutást, csupán Series pontokért játszanak. Amennyiben te is szeretnéd megméretni magad a csapatoddal, jelentkezz ITT.

Online Tournament #3

A harmadik Online Tournamentre a nevezés hamarosan elérhetővé válik, egész pontosan március 24-én, magyar idő szerint 18:00-tól lehet leadni a regisztrációkat.

A szervezők megköszönték mindenkinek a türelmét és megértését, valamint megerősítették, hogy a versenyzők, dolgozók és kilátogatók egészsége mindennél fontosabb.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!