Ez nem tréfa, részletes videó került ki a VALORANT gyakorló módjáról

Fegyverek, beállítások, opciók, rengeteg részét láthatjuk az eddig csak beszámolókból ismert gyakorló pályának.

Csupán két nap van hátra addig, hogy a VALORANTból többet láthassunk, ugyanis a múlt hétvégén megrendezett zártkörű eseményen rengeteg streamer próbálhatta ki a játékot, vettek fel saját anyagokat, az ő embargójuk pedig április harmadikán jár majd le, vagyis ezután szabadon áramolhatnak a videóik.

Azonban szinte minden komolyabb dátum előtt porszem csúszik a rendszerbe, és egy-két dolog kiderül, aminek még nem kellett volna. Egy cseh youtuber, ChechCloud előadásában most megismerhetjük a VALORANT eddig csak hírből hallott gyakorló módját, ahol lényegében kedvünk szerint alakíthatjuk a gyakorló botokat, szabadon kipróbálhatjuk a fegyvereket, még rendes játékmenetet is szimulálhatunk.

Sajnos cseh nyelven nem beszél a szerkesztőségünk, így elsősorban a látottakra lehet támaszkodni, de hogyha esetleg van köztetek olyan, aki érti a monológját, írjátok meg nekünk, ha említ valamilyen érdekes, fontos, hasznos információt.

Amit a videóban láthatunk:

  • Többféle Practice mód van
  • A teljes fegyver felhozatalt
  • Néhánnyal közülük lő is az úriember, de csak az eddig is ismertekkel
  • Számos tekintetben alakíthatjuk a lőtér beállításait
  • A végén egy Spike Defuse szimulálást

Nekünk kifejezetten tetszik ez a gyakorlómód, elmondhatatlanul hasznos lesz, főleg a legelején, még a begyakorlófázisban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!