Apex Legends - Megismerhettük a fiatal Bloodhoundot és új event jön

Apex Legends - Megismerhettük a fiatal Bloodhoundot és új event jön

A Duo játékmód, valamint a map választás pedig véglegesen bekerül a játékba!

Tegnap este az Apex Legends fejlesztői egy kifejezetten hosszú, több mint 10 perces animációs videóval jelentkeztek, amelyben megismerhetjük a fiatal Bloodhound előmenetelét. Látványos, érzelmekkel átitatott kis sztorivonal ez, amit akkor is érdemes megnézni, ha különösebben nem izgat a karakter.

Természetesen a videó nem önmagában érkezett, a Respawn egy Bloodhound specifikus eseményt is bejelentett, az Old Ways Lore Eventet, de mielőtt átvennénk az esemény részleteit, egy sokkal fontosabb hír is napvilágot látott: a Duo véglegesen bekerül a játékba, valamint a térképeket is végre mi választhatjuk ki.

Most pedig az event!

Új játékmód

Ahogy azt már megszokhattuk, érkezik egy limitált idejű játékmód, a New Town Takeover - Bloodhounds's Trials, amelyben a World's Edge őshonos életformáival kell majd megküzdenünk, a prowlerekkel. Egy halott példányt már találtak is a pályán belőlük.

Exkluzív event prize track

Ahogy a korábbi két eseménynél, úgy most is lesz néhány küldetésekkel megszerezhető jutalom, a küldetések pedig egy pontskálába csatlakoznak be. Teljesítsd a küldetéseket, gyűjtsd a pontokat, hogy feloldhasd az ajándék jutalmakat.

Megvásárolható tartalmak

Nem lenne event az event új megvásárolható skinek nélkül, előre megadott menetrenddel érkeznek a The Old Ways skinjei a shopba.

Ezenfelül a Legendary Hunt skinek is visszatérnek egy átszínezett formában, a Season 1 Battle Pass tulajdonosainak adott Wraith és R-301 skin is elérhetővé válik egy kicsit új külsővel.

Az esemény április 7-től április 21-ig lesz elérhető!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!