Hasznos tippek és trükkök a VALORANT ügynökeihez

Hasznos tippek és trükkök a VALORANT ügynökeihez

Többet ésszel mint erővel alapon is legyűrhetjük ellenfeleinket, elég csupán alaposan megismernünk a karaktereket és képességeik határait. 

Annak ellenére, hogy a VALORANT bétatesztje csak a hét elején kezdődött el, iparági pletykák szerint a Riot Games már szervezi a játék e-sport szféráját. Egyelőre még semmilyen konkrét információ nem került ki a cég terveiről, viszont egyre többen váltanak át a játékra az esetleges profi karrier reményében, mondván már most el kell kezdeni a gyakorlást. Ebből a jelenségből szerencsére a nagyközönség is profitál, mivel folyamatosan érkeznek a hasznosabbnál hasznosabb tippek és trükkök a karakterekhez, pályákhoz, továbbá a fegyverekhez is. Az alábbiakban igyekszünk néhány hasznos alap tanácsot adni a VALORANThoz, vágjunk is bele!

Első körben érdemes észben tartani, hogy a smoke képességek nem csak eltakarnak minket az ellenfél látószögéből, de blokkolják például Phoenix flashét is. Érdekesség, hogy minden egyes ügynök különböző lépészajjal rendelkezik, ami a távolság függvényében hangosabb vagy halkabb, kis gyakorlással pedig könnyen megkülönböztethetőek egymástól. Ez renkívül hasznos információnak bizonyulhat, főleg ha kommunikálunk a csapattal. A Wallbang mechanika áttanulmányozására is kifizetődő egy kis időt rászánni, mert nem minden fal lőhető át, továbbá Haven B és C pont közti ajtaja is csak akkor, ha előtte ledaráltuk róla az armort. 

A karakter specifikus trükkökre rátérve, tudtátok például, hogy Jett csupán a passzív képességének használatával képes feljutni a legtöbb dobozra Blind A pontjánál? A manővert legjobban védekezésben tudjátok kihasználni, mert a kiindulópont a spawn felőli párkányon van. Mindemellett megéri nem csak a kedvenc és legtöbbet választott ügynök, de a többiek képességeit is megismerni, mert így rázós szituációkból menekülhetünk meg. Az ultit használó Oment például csak az után szabad lőni, hogy az árnyék formájából kijött, mivel ha előbb kezdjük el darálni, a képesség megszakad, ellenfelünk pedig túléli. Sova felderítő képességeit sok kritika érte eleinte, összességében azonban könnyen kijátszhatóak, ha szimplán lelőjük a drónt és a nyilat. Ha további hasznos tippekre lennétek kíváncsiak, tekintsétek meg Mendo alábbi videóját. Jó tanulást!

Ti hogy haladtok egyébként a VALORANT ügynökeinek és képességeinek megismerésével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!