Viper rakéta módjára képes kilőni a csapattársait a VALORANTban

Viper rakéta módjára képes kilőni a csapattársait a VALORANTban

A kétes eredetű szinergiához nem kell semmi más, mint Viper egyik képessége, és bármelyik csapattársa.

Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk azt, hogy időnként a videójátékok bugjaiban is van valami gyönyörű. Természetesen senki sem szereti őket, mégis néha a legszórakoztatóbb módon tudnak megjelenni, ne mondja senki, hogy Cypher pisztolyt ragadó kamera bugja nem volt legalább egy kicsit vicces.

Most a közösség egy újabb érdekes jelenségre lett figyelmes, amiről egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mi is. Sokan bugnak tekintik, és bíznak benne, hogy a Riot Games hamarosan javítja, mások pedig inkább feature-nek tekintik. Viper Toxic Screen képességével képes arra, hogy szó szerint kilője egy csapattársát, amivel akár érdekes meglepetést is okozhatnak az ellenfélnek. Íme videón a folyamat:

Crazy Viper boost from r/VALORANT

Természetesen vannak, akik már elkezdték éles meccsen is használni ezt, egy 200 IQ Cypher játékos azonban talált rá counter megoldást.

How to destroy bug abusers from r/VALORANT

Hivatalos válasz egyelőre nem érkezett a Riot Gamestől, hogy miről is van szó pontosan. Még ha ez egy hiba is, szerintünk kifejezetten szórakoztató, így még talán a jobbik fajtának nevezhető, az Omen típusú játéktér elhagyásánál mindenképp jobb.

Szerinted mi áll a háttérben? Bug, vagy direkt csinálták ilyenre?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép

Kövess Minket!