Egy új healer ügynök lehetőségéről, meg Jett és Omen buffról beszélt a VALORANT vezető karaktertervezője

Egy új healer ügynök lehetőségéről, meg Jett és Omen buffról beszélt a VALORANT vezető karaktertervezője

Érdemes figyelemmel kísérni a magasabb beosztású Rioterek élőadásait, ugyanis érdekes információmorzsák csíphetőek el rajtuk.

Napok vannak már csak hátra a VALORANT debütálásáig, május 28-án leállnak a szerverek, június 2-án pedig az újraindulásnál hivatalosan is megjelenik a játék. Természetesen rengeteg ember nagyon várja már ezt a pillanatot, függetlenül attól, hogy kaptak-e hozzáférést a játékhoz a béta során vagy sem, hiszen új ügynök, új pálya és új játékmód vár majd a közösségre.

Tegnapi streamjén viszont Riot Morello, a játék vezető karaktertervezője válaszolt néhány kérdésre, persze fontosabb konkrétumok nélkül, viszont már így is érdekesek azok a változtatások, amik elmondása szerint érkeznek. Az információmorzsákat a Click Heads nevű csatorna gyűjtötte össze egy videóba, lejjebb pedig össze is foglaljuk őket.

Jett választási aránya továbbra is alacsony, ezért egy kis buffot kap. Morello szerint Jett csúszása remek menekülési képesség, de a karakter általános megbízhatósága továbbra is alacsony, ezen szeretnének növelni, de közel sem azzal, hogy lehetővé teszik számára a csúszás közbeni lövést, nem akarják még agresszívabb karakterré tenni.

Omennél több minden is módosul, egyrészt frissítenek a smoke képességén, hogy könnyebb legyen használni és megbízhatóbb legyen, Morello szerint minden jobban fog kinézni a karakternél, tehát egy vizuális frissítés is kilátásban. Ezenfelül jön az ultijához egy quality of life változtatás, amiről még nem beszélhet, de szerinte mindenképp buffnak minősül. A kis távokra alkalmas teleport képessége egyelőre nem változik.

Viper is kap majd egy kis erősítést, melyek lényegesek lesznek a karakter életében, viszont ezeket még tesztelik, és nem akarnak semmit sem elkapkodni.

Raze-ről is esett pár szó, a mindig kirobbanóformában lévő ügynök esetében ezúttal a táskái gyengülhetnek, néha ugyanis túl hatékony az a dupla ugrás, amit biztosítanak.

Sage szerepkörét érintve megkérdezték Morellotól, hogy a karakter premier healernek számít-e, ő pedig azt mondta, hogy szerinte nem, ugyanis nem ez az elsődleges személyiségjegye, de mire kompetitív lesz a játék (jelentsen ez időben és térben bármit is), már valószínűleg készítenének majd egy ilyen karaktert. Jó eséllyel itt nem a megjelenésnél érkező ügynökről van szó, de persze bármi előfordulhat.

Végül szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az itt megjelenő információk még csak félhivatalosnak mondhatók, bármi módosulhat rajtuk, 100%-ig biztos minden csak akkor lesz, ha az már egy hivatalos patch notes-ban szerepelnek, itt pedig az is előfordulhat, hogy nem mindegyik a launch patch-nél érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!