Hivatalos bejegyzésben beszélt a Riot Games egy Deathmatch típusú játékmód munkálatairól

Nem a Spike Rush lesz az egyetlen különleges játékmód, számos ötlete van már a készítőknek.

Legfrissebb blogbejegyzésében a Riot Games a Spike Rush-ról ejtett néhány szót, elmagyarázták a játékmód alapszabályait, az orbok működését, illetve az egésznek a létjogosultságát. Ha még nem próbáltad volna a Spike Rush-t, az alábbi cikkünkből minden fontos infót megtudhatsz róla.

A Riot Games szeretné, hogyha a játékosok nemcsak akkor játszanának a VALORANTtal, amikor sok szabadidejük van, hiszen egy mérkőzés akár 50 percnél is hosszabb lehet, már pedig sokakkal előfordul, hogy nincs ennyi idejük egy mérkőzésre. Ehhez szeretnének biztosítani alternatív megoldásokat, a Spike Rush esetében például az volt a céljuk, hogy 15 perc alatt vége legyen, és lehetőséget adjon több ügynök, több fegyver kipróbálására.

Arról viszont még nem született döntés, hogy a Spike Rush milyen módon lesz jelen a játékban hosszútávon. A League of Legendsben a Riot Games előszeretettel használja a rotáló játékmódok rendszerét, a bejegyzést író Jared Berback és Bobby Prochnow szerint pedig akarnak készíteni állandóan elérhető játékmódokat, cserélődő játékmódokat és talán limitált idejű játékmódokat is. A Spike Rush jövője függ attól, hogy milyen további játékmódok születnek meg a műhelyben, illetve hogy a játékosok mit szeretnének. Egyelőre rövidtávú terveket határoztak csak meg, melyek között szerepel további Orbok bevezetése, és más érdekes változtatások.

Ami viszont a jövő játékmódjait illeti, a fejlesztők meghallották a közösség igényét egy Deathmatch stílusú módra, a szükséges technológia kiépítését pedig már el is kezdték. Megjelenési dátum, időszak egyelőre nincsen, mert nagyon az elején van a projekt, viszont nem ez az egyetlen mód, amin dolgoznak, sok más alternatíva is készül.

A Deathmatch munkálatokról Jared Berbach egyébként korábban már említett pár szót a saját Twitter fiókján.

Ennek tudatában nincs más dolgunk, mint várni, és addig is élvezni a Spike Rush-t. No meg érdemes visszajelzést is adni a fejlesztőknek, ugyanis kifejezetten várják azokat.

Nektek hogy tetszik a Spike Rush? Mennyit játszottatok vele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!