Megvan a Salamander új CS:GO csapata, a need more DM pedig VALORANTban parádézott

Megvan a Salamander új CS:GO csapata, a need more DM pedig VALORANTban parádézott

Ha esetleg lemaradtatok valamiről a héten, most pótolhatjátok.

RIP Source 2

Rengeteg pletyka keringet az elmúlt hónapokban arról, hogy a CS:GO végre megkapja a várva várt Source 2-es grafikus motort. Úgy néz ki, hogy a reményeink ismét meghaltak, a VNN értesülései szerint egy darabig még biztos nem jön az új motort szállító patch.

Caps parádé a LEC-en

Kizárólag a Magyar Esport TV a LEC közvetítés magyar nyelvű partnere, az elmúlt hetekben pedig már rengeteg izgalmas meccset láthattunk. Így volt ez most is, a negyedik hét első meccsnapja fantasztikus mérkőzéseket tartogatott nekünk.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Szerencsejáték-e a loot box nyitogatás?

A brit Lordok Háza szerint igen, közleményükben szerencsejátéknak nyilvánították a loot boxokat. Ezzel az Egyesült Királyság is közel került ahhoz, hogy Hollandia és Belgium után ők is betiltsák a különböző ládák nyitogatását.

Itt az új Salamander

Tudtuk, hogy készülnek valamivel, de erre a bejelentésre senki sem számított. A Salamander bejelentette új CS:GO csapatát, ami ezúttal kizárólag hölgyekből áll.

Tovább pörög a need more DM

Tigenéék gyakorlatilag a VALORANT első játszható verziójának megjelenésekor rávetették magukat a játékra. Azóta is töretlenül küzdenek, hogy elérjék álmaikat, most éppen egy 2000 dolláros verseny négy legjobb csapata közé lőtték be magukat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!