Az új VALORANT patch mellett 2v2 magyar bajnokot avattak Rocket League-ben

Az új VALORANT patch mellett 2v2 magyar bajnokot avattak Rocket League-ben

Ha esetleg lemaradtatok valamiről a héten, most pótolhatjátok.

CheeseHead ismét Legend

Már egy szerveren is embert próbáló feladat eljutni a Legendig, mindez a triplájára emelve szinte lehetetlen. CheeseHeadnek mégis sikerült, Legend lett az európai, az észak-amerikai és az ázsiai szerveren is, ráadásul egy hónapon belül.

Változott a menetrend

Alig várjuk már a TippmixPro Magyar E-sport fesztivált, ami az eredeti tervekhez képest új dátumot kapott. Augusztus 26. és 30. között kerül majd megrendezésre, ezt a dátumot viszont már érdemes alaposan megjegyeznünk, ne maradjunk le egyetlen izgalmas műsorról sem.

Rocket League Aftermovie

Bajnokot avattak a K&H Junior Rocket League 2v2 kupán, a verseny hivatalos aftermovie-ja pedig legalább annyira izgalmas, mint maga a verseny volt. Véletlenül se maradjatok le róla!

A siker titka

Exkluzív interjút készíthettünk a CS:GO jelenlegi legjobb csapatával, a BIG-gel. Kérdéseinkre az ötös irányítója, tabseN válaszolt, aki azt is elárulta, hogy miként készülnek az elismerésreméltó címük megtartására.

Itt az új patch

Végre megérkezett a VALORANT várva várt frissítése, az 1.04-es javítás. Több ügynök képességein is változtatott a Riot, a sok javítás mellett pedig még a Classic pisztolyt is átformálták kicsit.

Bannolták a streamert

Újabb fejezetéhez ért a zaklatások botránya. Ezúttal Robert "'Hashinshin" Brotz került tiltólistára a Twitchen, miután kiderült, hogy több fiatal lányt is zaklatot. Az ügyben több nagy LoL-os név is megszólalt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!