Eddig bírta a korábbi bajnok, ezért SumaiL búcsúzik az OG-től

Eddig bírta a korábbi bajnok, ezért SumaiL búcsúzik az OG-től

Egy meglepő fordulatot követően SumaiL helyére visszatér Ceb, a csapat korábbi, kétszeres világbajnok offlaner játékosa.

Miután másodszor is megnyerte az OG a The Internationalt tavaly, ketten is bejelentették a visszavonulásukat, Anathan "Ana" Pham döntése nem volt meglepő, Sébastien “Ceb” Debs és Jesse "JerAx" Vainikkakiválása viszont többeket megdöbbentett. Mivel az idei világbajnokságot eltolták, nagyobb verseny nélkül maradt majdnem a Dota 2-es közösség, azonban az OMEGA League csak összehozta az elit mezőnyt egy 600 ezer dolláros ligára. Előtte pedig még az OGA Dota PIT S2-t is megszervezik. Alig pár nappal az indulás előtt viszont különös bejelentést tett a kétszeres világbajnok csapat, miszerint Syed Sumail “SumaiL” Hassan távozott, helyére pedig visszatért Ceb. Nem sok magyarázatot kaptak a rajongók a döntést illetően, annyival búcsúztak a fiatal játékostól, hogy ő a világ egyik legjobbja, és csodálatos személy, akivel öröm volt együtt dolgozni. Míg az ausztrál és finn játékos kategorikusan kijelentette, hogy többet már nem kíván profi szinten játszani - bár ez Ana esetében sosem vehető biztosra -, addig a francia, aki edzőként kezdte az OG-nél, nem zárkózott el a visszatéréstől. Úgy tűnik eddig bírta. 

A csapat megváltozásával Yeik “MidOne” Nai Zheng átveszi a midet, míg Ceb az eredeti helyére, offlanere érkezett.

„Őszintén bántott, hogy más csapatok úgy gondolták a távozásom után, hogy legyőzhetnek bennünket. Valójában nagyon hiányzott az együttes. Nagyon sok mindenen mentünk keresztül együtt. Minden olyan meccs esetében, amelyet nélkülem játszottak le, úgy éreztem csak pazarlom az időmet. Jobban szeretek velük játszani, mint bármi mást csinálni.” - osztotta meg nézeteit Ceb a visszatérés pillanatában.

Az OG jelenlegi ötöse:

  • Yeik “MidOne” Nai Zheng
  • Topias “Topson” Taavitsainen
  • Sébastien “Ceb” Debs
  • Martin “Saksa” Sazdov
  • Johan “N0tail” Sundstein

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!