A Phoenix ulti bugot már javította a Riot, de máris itt a következő exploit

A Phoenix ulti bugot már javította a Riot, de máris itt a következő exploit

Sokadik bugot fedezik már fel az Omen játékosok.

Finoman szólva is meglepő volt pár napja, amikor felfedeztek egy rendkívüli hibát Phoenix ulti képességével kapcsolatban. Ha eltaláltad a megfelelő időzítést a Spike élesítése és az ulti használata között, akkor gyakorlatilag a lerakókon kívülre is, a pálya bármelyik részére lerakhattad a Spike-ot.

Időközben ezt már sikerült javítania a Riotnak, de most itt a legújabb "game breaker" bug. A főszerepben ezúttal Omen és a teleportálás képessége. Omennel a játék első zárt bétája óta vannak bajok, képességei okoztak már számtalan bugot, akár wallhacket is elő tudtunk idézni vele.

Hasonló a helyzet most is, bár most a falakon nem látunk át a segítségével "csak" a füstökön. Nemes egyszerűséggel ha egy füst előtt/mögött használod a teleportálás képességet, akkor Omen karakterének sziluettjén keresztül átlátsz a füstökön.

A videóban látható helyzet csak egy példa a sok közül, amikor ezt minimális csapatmunkával remekül ki lehet használni. A füst tökéletes rejtekéből lőhetjük le ellenfelünket, miközben ők azt sem nagyon tudják, hogy pontosan honnan is kapták a fejest. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az összes karakter vagy csak Omen füstjével működik-e, de akárhogy is legyen, remélhetőleg ezt a hibát is hamar orvosolja majd a Riot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!