Majdnem egy bozóttűz okozta az Overwatch League csapat bukását

Majdnem egy bozóttűz okozta az Overwatch League csapat bukását

Erre a váratlan eseményre tényleg senki sem számított.

Képzeljétek el azt a helyzetet, hogy egy éles mérkőzésen, a világ egyik legnagyobb e-sport ligájában kell bizonyítanotok a vetélytárs ellen. Kényelmesen elhelyezkedtek a számítógép előtt, felteszitek a fejhallgatót és belevágtok a mérkőzésekbe. Az első két kör sikkerrel végződött számotokra, de még mindig van lehetősége az ellenfélnek megfordítani a párharcot. A harmadik meccsen úgy is alakulnak a dolgok, ahogy azt a vetélytárs elképzelni, kisebb hátrányba kerültök az eddigi tökéletes fordulók után. Majd egyszer csak minden elsötétül.

Pontosan ez történt a San Fransisco Shock Overwatch League-ben vitézkedő csapatával is, a Washington Justice elleni Bo5 során. Mivel a COVID-19 lehetetlenné teszi a közönség előtti versenyzést, ezért gamer házakba kényszerültek a csapatok, de azzal senki sem számolt, hogy felgyullad a domboldal, miközben a harmadik mapon megy a harc. Az áram elment az összes játékosnál, ezért harminc percen keresztül nem történt akció a képernyőkön.

A VOD-ban is látszódik, hogy egyik pillanatról a másikra történt az egész esemény, ami végül majdnem megpecsételte a Shock sorsát. Végül sikerült helyreállítani a technikát és a SFS 3-0-val továbbjutott. A győztes csapat egyik edzője megosztott néhány képet is a közösségi médiában, ami jól mutatja, hogy a leszakadt elektromos vezetékek tényleg hatalmas galibát okoztak a városon belül. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!