Nem kell a FaZe, inkább saját csapatot indít JasonR

Nem kell a FaZe, inkább saját csapatot indít JasonR

Meglehetősen furcsa dolgokat állított a FaZe VALORANT csapatáról, pár nappal később el is hagyta őket.

JasonR neve talán ismerős lehet a CS:GO játékosoknak, bár kétlem, hogy bárki az eredményei miatt emlékszik rá. A kanadai játékos 2016-ban, a Splyce alakulatában volt karrierje csúcsán, de a legjobbak közé akkor sem értek oda a csapattal.

Azóta leginkább Twitchen követhettük őt, ahol arról volt híres, hogy mindenről és mindenkiről túlságosan nyíltan, sokszor túlságosan is szabadszájúan beszélt. Nem egy botránya volt az utóbbi években, 2020-ban pedig új karrierbe kezdett, immár VALORANTban.

Júniusban le is igazolta őt a FaZe és sokadik ránézésre is egy elég ütőképes VALORANT csapat állt össze a segítségével. A közös munka viszont eddig tartott, JasonR és a FaZe útjai különváltak. Mindez azután történt, hogy JasonR pár nappal ezelőtt azt állította, hogy bár elvileg ő a FaZe VALORANT csapatának kapitánya, nem játszik velük, nem is gyakorol velük és nem is akar olyanokkal praccolni, akikkel csak muszájból gyakorolna.

Hogy pontosan mi állt az ügy mögött, mennyire mérgesedhetett el a viszony JasonR és a játékosok, esetleg a teljes FaZe között, azt valószínűleg sosem tudjuk meg. Az biztos, hogy a FaZe VALORANT csapatában jelenleg három aktív játékos van csupán, JasonR pedig új, saját csapat építését tervezi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!