Mérd össze tudásod az ország legjobb VALORANT csapataival, az utolsó selejtezője jön a TippmixPro MEF-nek

Mérd össze tudásod az ország legjobb VALORANT csapataival, az utolsó selejtezője jön a TippmixPro MEF-nek

Szombaton újabb harc veszi kezdetét a több mint 500 ezer Ft értékű főnyereményért.

A Riot Games FPS játéka, a VALORANT továbbra is a legnépszerűbb címek között szerepel, rengetegen nézik és játsszák, valamint sorra rendezik belőle a jobbnál jobb versenyeket. Most a magyar közösségnek is remek lehetőség adódott a versenyzésre, hamarosan érkezik ugyanis a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál, azon belül pedig megrendezésre kerül a Republic of Gamers Valorant Kupa.

Ennek a nyílt nevezéses versenynek a bajnoka rengeteg értékes jutalommal gazdagodik, a ROG felajánlásából például egy több mint félmillió Ft értékű periféria csomaggal gazdagodnak a legjobb játékosok, de ami ennél is különlegesebb, hogy egy éves bootcamp lehetőséget kapnak a Puskás Arénában. Persze a második helyezett gárda sem távozik majd üres kézzel, ők ötször 40 ezer Ft értékű BestByte vásárlási utalványt vihetnek haza. Azonban a nyeremények bezsebelése már a selejtezőkön kezdetét veszi, ugyanis a két kvalifikáción összesen 20 ezer FaceIT pont talál gazdára.

Ami viszont a nyílt selejtezőket illeti, az elsőnek már vége, 4 csapat már bejutott a zárt fordulóba, további 4-nek viszont továbbra is adott a lehetőség. Ha benned is ég a kompetitív láz, nevezz még ma a csapatoddal az eseményre.

NEVEZEK

A második kör most szombaton, vagyis augusztus 8-án veszi kezdetét. Az óra ketyeg, két napotok sincs már nevezni!

Sok sikert kívánunk minden magyar indulónak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!