A K&H MNEB után is versenyezhetnek a magyar csapatok heti kupákon

A K&H MNEB után is versenyezhetnek a magyar csapatok heti kupákon

Egy több éves tapasztalattal rendelkező kis admin csapat remek lehetőséget nyújt az ország játékosainak, hogy felzárkózhassanak a legjobbak mellé.

Véget ért ugyan a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja, azonban nem maradnak a hazai rajongók magyar meccsek nélkül. Egyrészt folyamatosan pörögnek a megújult European League Pro League meccsei, másrészt egy nagyszerű kezdeményezésre is felhívnánk a figyelmet. Egy korábbi kiscsapat a Wargasz, akik számos kupát rendeztek már, most egy új dologba vágtak bele. 

Saját R6 kupákat rendeznek minden héten pénteken, és itt este 18 órától várják a csapatokat a küzdelmekre. Jelenleg minden egyes versenyen a pontgyűjtés a cél, ilyenkor az együttesek minden győzelem után 1, a legjobb háromban végző gárdák pedig további pontokkal gazdagodnak. Ezen túlmenően ha összejön a nyolc legtöbb pontot gyűjtő együttes, akkor következik egy úgy nevezett zárt kupa nekik, ahol újra megmérettethetik magukat a résztvevők. A döntőben egyelőre még nincs nyeremény, de erősen dolgoznak az ügyön, és szeretnék elérni, hogy minél hamarabb némi tárgynyeremény üsse a legjobbak markát. Az indulás és a részvétel előtt azonban nem árt, ha alaposan átolvassátok a szabályzatot:

Az alábbi oldalon lehet tájékozódni a versenyekről!

"Csapatunk olyan lelkes és elhivatott tagokból áll, akiknek célja a hazai esport és a gaming közösség nemzetközi szintre emelése. Hiszünk abban, hogy elengedhetetlen a szoros együttműködés a versenyszervezők és a játékosközösségek között, csak együtt érhetünk el kimagasló sikereket. Elsődleges célunk a hazai amatőr/félprofi csapatok, játékosok támogatása. Ennek érdekében heti rendszerességű versenyek szervezésével kívánunk lehetőséget teremteni a versenyzőknek tudásuk összemérésére egymással, valamint komolyabb, MNEB-en is jelenlévő csapatokkal."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!