Pletyka: kiszivárogtathatta az ingyenes RL kezdési időpontját a Nintendo

Pletyka: kiszivárogtathatta az ingyenes RL kezdési időpontját a Nintendo

Rövid ideig konkrét dátummal hirdették a játék ingyenességét.

Sok információt tett már közzé a Psyonix azóta, hogy bejelentették, ingyenessé válik a Rocket League minden platformon. Rengeteg újdonságról és változásról rántották már le a leplet, példának felhozva a játékon belüli bajnokság- és kihívás-rendszer újdonságait, a Grand Champion rank felosztását, illetve azon felül egy új rank bevezetését. A rajongókat legjobban érdeklő kérdés azonban hivatalosan még mindig megválaszolatlan: mikortól is lesz pontosan ingyenes a játék?

A Nintendo erre – akaratlanul – rövid ideig konkrét választ is adott. Az RGB Esports edzője ugyanis a szeptember 23-i dátumot vélte felfedezni a hivatalos oldalukon magyar idő szerint ma hajnal 1 óra körül (legalábbis ekkor született meg az alábbi tweet).

Szerkesztőségünk egyik tagja hajnal 1:30-kor saját maga is felkereste a játék Nintendo Game Store-os oldalát, azonban addigra a dátumot már nem találta, viszont a cikk írásának pillanatában, reggel fél 10-kor nem érhető el a játék a platform hivatalos áruházában, egy Google keresés kiadja a pontos oldalt, de arra rákattintva már csak egy hibaüzenet fogad, hogy „Amit kerestél, az nem található.”

Természetesen ezen információt érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg maga a Psyonix nem jelenti be a végleges dátumot. Ellenben ha a szeptember 23-i dátum valóban a free-to-play modell kezdési időpontját jelenti, akkor – a fejlesztőcég korábbi közleménye szerint – szeptember 22-én érkezhet a frissítés, az pedig pont 1 hét múlva lesz, így elképzelhető, -akár csak a körülmények miatt is- hogy a Psyonix a közeljövőben egy hivatalos közleményt fog közzé tenni.

Mindenesetre, mint általában minden ilyen bakinál, ugyanúgy megjelennek a mémek:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!