Strike és a Salamander.R6S külön utakon folytatják

Úgy tűnt stabil lábakon áll a Salamander R6S különítménye, de most Strike bejelentette távozását, és a jövőben a nemzetközi színtérre összpontosít.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonját Rainbow Six: Siegeben egy bombaerős Salamander nyerte meg. Akkor úgy tűnt senki nem tudja őket megállítani, és ez azóta is nagyjából így volt. Változás azért történt a csapat háza táján, de talán kevesen számítottak rá, hogy éppen Strike lesz az, aki kiválik a sárga-feketék közül.


Strike skilljét aligha lehet vitatni

Twitteren maga a játékos is bejelentette, hogy már nem tagja a csapatnak, Twitlongeren pedig egy hosszabb bejegyzésben taglalta, hogy mi a helyzet. Röviden elmesélte, hogy másfél évig játszott a WiLD színeiben, majd aztán a Sixth Sense és a RiFT Esports-as korszak következett, mielőtt az utolsó otthonát megtalálta volna. Már akkor is nagyratörő vágyakkal telve gyakorolt, hiszen az első csapat tagjaként szeretett volna bejutni a Challengers League-be. Ez végül össze is jött neki. A Salamanderrel aztán hazánk egyik legmeghatározóbb együttesének az egyik vezéregyénisége lett, és tényleg a legjobbak közé emelkedett. Most viszont eljött számára az idő, hogy továbblépjen, és a nemzetközi mezőny felé veszi az irányt. Elmondása szerint minden pozícióban tud játszani, és alkalmazkodik a csapat stratégiájához, ez pedig kecsegtető lehet több komolyabb szervezet számára. Legjobb operátorai közé tartozik Maestro, Echo, illetve Ash és Zofia, hogy csak néhány említsünk meg. Jelenleg külfödi együtteseknél képzeli el a jövőjét, de azért rákérdeztünk, hogy mi a helyzet a szétválást illetően, valamint a céljait is megosztotta velünk:

"Úgy éreztem, hogy eljött az az idő amikor kell számomra a változás a fejlődéshez és kiakartam mindenképpen karrierem során próbálni magam nagyobb megmérettetések alatt is. így most célommá vált, hogy nemzetközi porondon is megmérettessem magamat.

Mindenképp azt a mondást tartom szem előtt, hogy merj nagyot álmodni, így CL illetve PL csapat megkeresését is remélem. Viszont a realitások talaján maradva, megtisztelve érezném magam akkor is, ha egy Challenger League csapat keresne meg és játszhatnék az ő színeikben."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!