A BIG veteránja, gob b is a VALORANTban próbál szerencsét

A BIG veteránja, gob b is a VALORANTban próbál szerencsét

Kész a BIG VALORANT csapata!

A G2 alapítója nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte a VALORANT sikeresebb lesz, mint a CS:GO. Még ha most nem is tűnik így, de ő azt mondta, hogy hosszútávon a Riot játéka lesz a nyerő. Az idő megválaszolja majd ezt, egyelőre annyit látunk csak, hogy ha lassan is, de egyre több profi vagy ex-profi CS:GO játékos pártol át a VALORANThoz.

Legújabban a BIG, gondolta úgy, hogy érdemes pénzt, időt és energiát fektetni a VALORANTba, így megalakították saját csapatukat. Nagy tapasztalattal rendelkező játékosok alkotják az ötöst, de közülük is kimagaslik Fatih "gob b" Dayik.

Az a gob b, aki több évnyi aktív versenyzés után idén januárban döntött úgy, hogy szögre akasztja az egeret. Azóta a BIG CS:GO csapatának élén dolgozott, de már "csak" a háttérből. Úgy tűnik, hogy a VALORANT visszahozta a kedvét, gob b újra ringbe száll.
Persze azon túl, hogy a BIG VALORANT ötösét irányítja majd a szervereken, nem hagyta ott korábbi munkáját sem és továbbra is szerves része van a CS:GO alakulat életében is. Gob b nyár eleji csatlakozása óta pedig már a csapat többi tagja is megérkezett.

A BIG VALORANT csapatának teljes felállása:

  • Fatih "gob b" Dayik
  • Alexander "alexRr" Frisch
  • Ceyhun "AslaN" Aslan
  • Alexander "Ultimate" Pauls
  • Michele "zonixx" Köhler

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!