Ismerd meg Icebox csínját-bínját a G2 Esports profi játékosaitól

Ismerd meg Icebox csínját-bínját a G2 Esports profi játékosaitól

A téli pálya számos újdonságot tartogat a VALORANT játékosoknak!

Az Act III kezdetén a Riot Games máris elérhetővé tette a játék új térképét, az Iceboxot, mely jó pár új kihívással, sőt még egy rejtéllyel is várja a játékosokat.

Mivel a VALORANT egy kompetitív játék, így természetesen a technikákon, lehetőségeken van a nagyobb hangsúly, a G2 Esports profijai, akik Európa élvonalában szerepelnek, bemutatják, hogy mire is érdemes nagyon figyelni.

A térkép igazi eszenciáját az adja, hogy a többi pályánál is nagyobb hangsúly van a vertikális játékon, ugyanis rengeteg láda, doboz, ablak, konténer van, amelyekre fel lehet kapaszkodni. Pontosan emiatt pedig Jett, Omen és Raze kiváló picknek számítanak, elvégre mindhárman képesek elérni különféle magas szögeket. A srácok szerint B lerakót jóval könnyebb védeni, mint az A-t, főleg mert rengeteg vertikális lehetőség van, illetve az átjárókat könnyű befüstölni.

Mid felé haladva, de még B oldalát nézve található egy két szintes átjáró, melynek akár mindkét folyosóját le lehet zárni egy jól irányzott Omen füsttel. Érdekesség, hogy néhány játékos "kérvényezte" a VALORANT közösségtől, hogy ezt a részt hívják egységesen Potternek, Harry Potter lépcső alatti zúgja után.

Callout Idea: Potter from r/VALORANT

Ami az A lerakót illeti, szintén sok lehetőség van magasról meglepni a támadókat, de érdemes kihasználni azt is, hogy a bejáratokat simán lehet két oldalról fogni, ezáltal kereszttűz alá helyezni az ellent. Operatorral ajánlott lehet a hátsó box mögött maradni, ekkor ugyanis könnyen levadászhatóak azok a támadók, akik Screen felől érkeznek.

Végül pedig ott van a zipline, ami még egy kicsit feldobja a pálya ezen részét. Ez lényegében ugyanúgy működik, mint a kötelek Spliten, csak nem felfelé, hanem előre-hátra lehet vele haladni. Mozgás közben a fegyver veszít a pontosságából, a shiftet lenyomva pedig nem ad ki hangot a haladásunk.

Neked bejön az új map?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!