Első meccsén csaláson kapták a Movistar Riders játékosát, egy napig tartott a karrierje

Első meccsén csaláson kapták a Movistar Riders játékosát, egy napig tartott a karrierje

Külön szomorú, hogy a srác honfitársunk, Tishler csapattársa volt.

Szombaton egy remek hírnek örülhetett a magyar VALORANT közösség, az ismert hazai játékos, Tishler helyet kapott a Movistar Riders VALORANT csapatában. A Riot Games játékai után érdeklődők számára a csapat ismerős lehet, ugyanis 2018-ban Bluerzor is megfordult már a LoL csapatukban, de CS:GO-ban is elég ismert névnek számítanak.

Szombaton a srácok bele is csaptak első mérkőzésükbe, a Rising Series selejtezőjén küzdöttek, amikor a meccs után az ellenfél játékosai megkeresték a Movistar Riders VALORANT menedzserét, hogy tudassák vele, rapaztriste felettébb gyanúsan játszott. A szervezőkkel és a Riot Gamesszel közösen a csapat kivizsgálta az esetét, a Riot Games megállapította, hogy rapaztriste olyan nem megengedett külső forrásokat használt, amelyek előnyhöz juttatták őt, röviden csalást használt.

A Movistar Riders azonnal eltávolította kötelékéből a portugál játékost, aki így egy napig volt hivatalosan a szervezetnél, ugyanis január 16-án lépett be, 17-én pedig már ki is rúgták. A csapat közleményében bocsánatot kért mind a Riottól, mind az LVP-től és minden VALORANT rajongótól.

Az esetről Tishler is írt egy rövid bejegyzést, egyelőre nincs információ arról, hogy ki jöhet rapaztriste helyére, vagy hogy hogyan versenyeznek tovább, amíg az emberhiány megoldódik.

#News Érdekes hír, miszerint kiderült hogy a tegnapi meccsek alatt mostmár ex- portugál csapattársunk csalást használt....

Közzétette: Tishler – 2021. január 17., vasárnap

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!