Akciófigyelő: Egy teljesen őrült játékot tölthettek le ingyen

Egészen elképesztő játékmenettel rendelkezik a legújabb ingyenes játék, amire lecsaphattok.

Rohamtempóban érkeznek az ingyenes játékok, ezúttal is az Indiegala oldalán csaphattok le egy újabb példányra. A Hope Lake, a Syberia első és második része, valamint az Agatha Christie: The ABC Murders után itt van a Press X to Not Die, amely olyan élménnyel ajándékozza meg a gamereket, amire csak nagyon kevesen számítanak. 

Press X to Not Die

Képzeljetek el egy B-filmet, annak minden jellegzetes karakterével, csavarjával és költségcsökkentő megoldásával. Ezekhez az alapokhoz még adjátok hozzá az amatőr színészeket és máris megkapjátok a Press X to Not Die-t. Egy teljesen őrült koncepciót, ami néhány órára képes odaragasztani a székbe, ha nyitottak vagytok a változatosságra. A való életben felvett jelenetekből 35 percnyit kínál a játék, amelyben a döntéseiteknek kézzelfogható hatásai vannak. Ti alakíthatjátok a történetet, a ti választásaitokra reagálnak a szereplők, azonban ne feledjétek, hogy mi is a valódi cél. Ne haljatok meg!

A Press X to Not Die letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtáradhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni és már indulhat is az őrült menet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik típusú kontrollert részesíted előnyben?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.