18

Elmúltál már 18 éves?


/
Gubi: Egyértelműen a top 4 a célunk a TMP-n

Gubi: Egyértelműen a top 4 a célunk a TMP-n

Szerintetek mire lesz képes a BEE csapata idén?

Tavaly szinte a semmiből robbant be a Békéscsabai E-sport Egyesület CS:GO csapata, hogy aztán nem egy magyar csapatot meglepjenek. Sok szép meccset játszottak és olyan alakulatokat vertek el, mint az akkori Genesis Gaming vagy a GIWU. Azóta egy picit megváltozott a felállásuk, de töretlenül küzdenek a sikerekért, ott lesznek a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában is, ráadásul meghívott csapatként. Ezúttal az ötös irányítójával, gubival beszélgettünk.

Tavaly sok szép meccset láttunk tőletek és sokak szemében felcsillant a remény, hogy itt lehet még egy csapat, amelyik a BP5 mellett új szintre emeli majd a magyar CS-t. Azóta történt egy kis változás a felállásotokban, mi lett sky-al és flopsss-szal?

"Sky-nál beindult az élet, és nem igazán volt kedve játszani, mellesleg ő idén fog érettségizni is, ami még egy lapáttal rátett a dolgokra. Flopsss pedig már tavaly is dolgozott, de nem igazán volt ideje meló után még játszani, ezért lépett ki."

Mióta van együtt a jelenlegi ötös és milyennek érzitek a közös játékot?

"Ha minden igaz, akkor december eleje óta van meg ez a felállás, a harmónia pedig csodás a csapaton belül, mindenki jól érzi magát."

Hogyan alakul most a szerepek felosztása a csapaton belül és mennyi időt tudtok gyakorlásra szánni? Sokaknál közbeszólhat esetleg a munka és/vagy az iskola?

"Erik és én irányítunk leginkább, ultra - awp, nest - entry, remain - support. Sajnos túl sok időt nem tudunk gyakorolni, mivel a csapatból 3 ember egyetemre jár, 1 végzős, és 1 dolgozik. Emiatt nagyon ritkán sikerül időpontokat találni gyakorláshoz, mindig hiányzik valaki."

A K&H MNEB 2. szezonját, szinte a semmiből feltűnve, a hatodik helyen zártátok, mik a tervek a TippmixPro CS:GO Masters versenyére? Milyen helyezés az, amivel már elégedettek lennétek?

"Tavaly a 6. hely nekünk egy bravúr volt, most viszont egyértelműen a top 4 a célunk a TMP-n. Ott viszont már bármi megtörténhet, de egy döntővel rendkívül boldogok lennénk."

És mi a helyzet a nagy ellenféllel, a Budapest Five-val? Az utóbbi hónapokban többször is találkoztatok velük bizonyos döntőkben, de mindig torzsiék kerültek ki győztesként a meccsekből. A TMP-n el tudjátok szerinted kapni őket?

"Bízom benne, hogy sikerül majd meglepetést elérnünk, de ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam, hogy ha sikerülne is őket legyőzni, akkor az inkább az ő hibáik miatt fog kialakulni, nem pedig a mi nagyon erős köreink miatt."

A TIPPMIXPRO CS:GO MASTERS CSAPATAIVAL KÉSZÜLT INTERJÚSOROZATUNK KORÁBBI RÉSZEI:

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!