Akciófigyelő: Kapásból három ingyen játékot ad a GOG

Akciófigyelő: Kapásból három ingyen játékot ad a GOG

Ti játszottatok már Shadowrun játékkal?

Ezen a hétvégén sincs okunk panaszra. Jobbnál jobb ajánlatok várnak minket, ráadásul több platformon is. Egyrészt elindult a Steam Sale, ahol ismét kedvező áron bővíthetjük videójáték gyűjteményünket, hatalmas leárazás van a PS Store-ban és ha mindez nem lenne elég, akkor ott van még a két ingyenes Epic játék is.

Ha azonban még ennyivel sem elégednénk meg, akkor beszállt a buliba a GOG is. Nem egy, nem kettő, de három játékot szerezhetünk most meg teljesen ingyen kínálatukból. A társasjáték rajongók biztosan ismerik a Shadowrun világot, de a videójátékok között is 1993 óta részesei lehetünk már. Voltak nagyon jó Shadowrun játékok az évek alatt és voltak olyanok is, amikről inkább nem beszélünk.

Szerencsére a Shadowrun Trilogy előbbi kategóriába esik. Remek körökre osztott szerepjátékokat rejt a csomag, amelyek együttesen már a 100 órányi játékidőt súrolják. Ha ki szeretnétek próbálni a játékokat és megismerkedni egészen fantasztikus és izgalmas világukkal, akkor nincs más teendőtök, egyszerűen csak zsákoljátok be a csomagot a GOG oldaláról és máris játszhattok, egyetlen forint elköltése nélkül.

Nem árt azonban sietni, az ajánlat nem tart örökké. Picivel kevesebb, mint 48 óráig ingyenes még a Shadowrun Trilogy.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!