Fortnite: Megegyezett a Ferrari és az Epic Games, Ferrari-autót is vezethetünk már a játékban!

Fortnite: Megegyezett a Ferrari és az Epic Games, Ferrari-autót is vezethetünk már a játékban!

Az ikonikus piros autó ráadásul a mai naptól kezdve vezethető már!

Több kiszivárgott infó is arról árulkodott, hogy a világhírű márka, a Ferrari is jelen lesz a Fortnite-ban, ám semmilyen hivatalos közlemény nem látott napvilágot arról, hogy a márka és az Epic Games bármiben is megegyezett volna. Egészen tegnap estig volt ez így, amikor a Ferrari hivatalos Twitter-oldalán végül megosztották a hírt: a 296 GBT modell érkezik a játékba!

"Az új Ferrari 296 GBT az élvezetes vezetésre lett kialakítva. Holnaptól kezdve ráadásul a Fortnite játékosai is megtapasztalhatják ezt." - áll a tweetben.

Ez alapján csak ez az egy Ferrari-autó érkezik a játékba, és lehet, hogy cserél egy meglévőt. A 7. heti kihívásokban nagy szerepet játszanak az autók, úgyhogy elképzelhető, hogy a Ferrari is előkerülhet még.

Hol lesz fellelhető ez az autó?

A játékban eddig is bizonyos helyeken lehetett vezethető autót találni, úgyhogy érdemes nyitott szemekkel járni az útszéli parkolók, garázsok mentén, hátha ráakadsz egyre. A Believer Beach melletti benzinkúton viszont nagyobb valószínűséggel jelenhet meg. Egyes hírek szerint a Whiplash nevű autót fogja lecserélni a Ferrari 296 GBT.

Nem ez az első alkalom, hogy az Epic Games nagyobb autómárkával tudott megegyezésre jutni. Bár korábban a Rocket League-et érintették ezek az egyezségek, de többek között a Forddal, a Lamborghinivel jutottak már dűlőre, de a Formula 1 és a NASCAR sem maradt ki a sorból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!