R6 operátor koncepció: áramszünetet okozó támadó

R6 operátor koncepció: áramszünetet okozó támadó

Kidolgozatlan, ámde érdekes ötlet látott napvilágot. 

A tavalyi év harmadik szezonja óta lelassult az új operátorok száma: az Operation Shadow Legacy startjával immáron csak szezononkénti 1 új karakter kerül be a játékba. Zero, Aruni, Flores és Thunderbird azok, akikkel bővült ez idő alatt a játék: két védővel és két támadóval. 

Amellett, hogy a meglévő tartalmakra fókuszál a kiadó, lehet, hogy az ötlet is fogy. Épp emiatt érdemes körülnézni az interneten, ahol fellelhető időnként 1-1 érdekesebb koncepció - pláne hogy a legutóbbi szezon kezdés nagyon gyenge számokat hozott

Egy ilyenre hoztunk most példát, melyet a TikTokon js_coda néven futó tartalomgyártó készített, íme:

Szimplán Blackout, vagyis áramszünet nevet adta az operátornak, aki konkrétan ezt tudja: a pályán lévő fényeket képes kioltani. Egyes pajzs, hármas sebesség párosul ehhez, valamint Lion V308-as AR-je, illetve SMG-12 másodlagos fegyver. A képesség aktiválásakor ő maga felvesz egy éjellátó szemüveget, ami nagyban segíti a tájékozódást. 

Érdekes az alap ötlet, de nyilvánvalóan még további finomításra szorul: mind a hármas sebesség, mind pedig a fegyverei túl erősek ehhez a képességhez. Maga a gadget is kiegyensúlyozottabb lenne valószínűleg úgy, hogy csak X másodpercig működik, nem pedig folyamatosan bármeddig. 

Mindezektől függetlenül érdekes elképzelés, az külön izgalmassá teszi, hogy mindkét oldalt (hátrányosan) érinti, így nyilvánvalóan nem szabad random használni, fontos a kommunikáció. Persze plant után az igazán durva: a támadók pozíciót fognak a site-on, míg a védőknek a sötét helyiségbe kell így betörni - az ilyen szituációk (is) kitesztelésre szorulnak, de egy próbát megérhetne a Ubisoft oldaláról! 

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: dexerto

Kövess Minket!