Hirdetés

Két zseniális helyet talált Havenen egy VALORANT játékos Cypher kameráinak

Szinte teljes egészében át lehet majd látni az A és C oldalt is.

Hirdetés

Több mint 1 éve került ki a béta státuszból a Riot Games népszerű FPS-e, a VALORANT, és bár ezen hosszú idő alatt számtalan, akár apró taktikai húzást fedeztek fel a játékosok, még így is érkeznek hírek újdonságokról. Így történt a hétvégén is, ahol egy Reddit-felhasználó egy rövid videóban mutatott be két pozíciót, ahová érdemes lehet a jövőben Cypher kameráját telepíteni.

Mindkét pozíció valamelyik site-on található, az A oldalon egy ablak menti napellenzőre helyezhető, ha pedig jól csinálta a játékos, nemcsak a teljes lerakó válik megfigyelhetővé, de egy kicsit még B is láthatóvá válik. A másik hely pedig a C lerakónál a garázs bejárata feletti egyik sarok, ahonnan szintén könnyen szemmel tarthatóvá válik a pálya ezen része is, és ezzel a kamerapozícióval még ha a támadó csapat el is jutott idáig a spike-kal, könnyen át tudnak érni a védők.

Igaz, kis gyakorlásra szükség van ahhoz, hogy a videóban látotthoz hasonlóan tudd felrakni a kamerákat. Érdemes lesz nemcsak használni ezeket a helyeket, hanem a lehető legrövidebb ideig aktiválva hagyni, elkerülve azt, hogy az ellenfél észrevegye és hatástalanítsa ezeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés