A Natus Vincere is megalapította saját Rocket League csapatát

A Natus Vincere is megalapította saját Rocket League csapatát

A főleg a Counter-Strike: Global Offensive e-sportjából ismerős szervezet nyitott az autósfoci világába.

Twitteren jelentette be az ukrán e-sport szervezet, a Natus Vincere, hogy leigazolták a Fadeaway csapatát, így a játékosok immáron az ő színeikben fognak versenyezni. A bejelentést egy hangulatos trailer videóval tették meg, mely alább megtekinthető:

A csapatot így az alábbi játékosok alkotják:

  • Maik "Tigreee" Hoffmann (német)
  • Luis "LuiisP" Puente (spanyol)
  • Lorenzo "Dead-Monster" Tongiorgi (olasz)
  • Simon "s1moN" Bicking (német, edző)

"Annyira hihetetlenül boldog vagyok, hogy nem is tudom szavakba önteni. Hajrá, srácok!" - osztotta meg gondolatait a csapatkapitány Tigree Twitter-fiókján. A Fadeaway egy szervezet nélküli, független csapat volt, amelyet augusztusban alapítottak újra a játékosok azok után, hogy 2021 januárjában feloszlottak. Az RLCS első európai őszi eseményének nyílt selejtezőit sikerrel vette a csapat, győzelmet értek el a BS+COMPETITION, az Evil Geniuses és a 00 Nation csapatai ellen, mindössze a Karmine Corp gárdájától szenvedtek vereséget.

A Na'Vi így biztosan részt vehet az RLCS első európai őszi eseményén, ahol első mérkőzésük a 16 csapatos, svájci rendszerű csoportkörben a Team Queso ellen lesz, ezen kívül az olasz nemzeti bajnokságban is képviseltetheti magát, ahol a gárda 10 lejátszott mérkőzést követően 9 győzelemmel és 1 vereséggel vezeti a tabellát.

Ezzel a Rocket League a 19. e-sport játék, amelyben képviselteti magát rövidebb-hosszabb ideig a Na'Vi. A legnépszerűbb és a legsikeresebb kétségkívül a CS:GO-felállásuk, amelyben a csapat hosszú ideje ott van a világ legjobbjai között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!