VALORANT - A FaZe Clan újraépül 2022-re

VALORANT - A FaZe Clan újraépül 2022-re

Egyetlen játékoson kívül mindenkit lecserélne a FaZe Clan vezetősége

A FaZe Clan gyakorlatilag megnyomja a reset gombot VALORANT csapatában, a 2022-es névsorán. A szervezet játékospróbákat tart a Jett main, Andrej „babybay” Francisty körüli, újjáépített felállás érdekében. Az Upcomer munkatársa, George Geddes szerint a FaZe Clan több játékost is kipróbált babybay mellett az elmúlt hetekben:

  • Andrew “ShoT_UP” Orlowski (Immortals)
  • Diondre “YaBoiDre” Bond (former Luminosity Gaming)
  • Jake “POACH” Brumleve (Build By Gamers, former Andbox)
  • Dajon “chase” Lopez (Ghost)

A játékosok közül azonban még senki sem szerződött le a FaZe-hez, és a hírek szerint a csapat a közeljövőben több játékost is kipróbálhat még. Jelenleg csak babybay, Corey Nigra és Zachary “ZachaREEE” Lombardo aktív a FaZe VALORANT csapat játékos névsorában. A VLR szerint azonban Coreyt aláírt a TSM együtteséhez, míg ZachaREEE állítólag már más lehetőségeket is megvizsgál a továbbiakra. Ezt megelőzően a FaZe és BabyJ útjai november 2-án elváltak, Rawkus pedig alig egy héttel később távozott, és a Sentinels edzői állását foglalta el.

Bármilyen brigádot is állít össze a FaZe, az NA CS:GO régi veteránja, Josh „jdm64” Marzano szeptember végén elvállalta a FaZe edzői állását, így az ő felelőssége lesz, hogy az újdonsült csapat a keze alatt összekovácsolódjon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

https://www.youtube.com/watch?v=azhzBF--Gw4

Kövess Minket!